COPII INDIGO SI DE CRISTAL: PIONIERII EVOLUTIEI CONSTIINTEI, de Celia Fenn

In ultimii ani, am auzit cu totii, destul de mult despre copiii indigo, copiii stelari, copiii senzitivi sau paranormali si mai recent, despre copiii de cristal. Fie ca oamenii accepta, sau nu, aceste categorii, cei mai multi sunt de acord, insa, ca actuala generatie de copii este extrem de diferita de cele precedente.
Acesti copii, par a fi „intr-un anumit fel” inteligenti, stralucitori si intelepti. Sunt atrasi si, in acelasi timp, capabili, de a stapani cu usurinta tehnologii diferite si complexe. Sunt pasionati, concentrati si onesti in ceea ce priveste sentimentele si trairile lor. Relatiile interumane sunt importante pentru ei. Acesti copii au o vointa puternica, un pronuntat simt al aprecierii de sine si adesea refuza categoric de a fi dominati de sistemele autoritare, fie ca este vorba despre scoli sau familie. In general au probleme la scoala, fiind etichetati de multe ori cu ADD (Deficit si Dezordine in ceea ce priveste Atentia) sau ADHD (Deficit de Atenţie, Hiperactivitate, Impulsivitate), iar ca adolescenti au tendinta de a se implica in consumul de droguri, alcool si alte forme „extreme” de comportament disfunctional. Dar cine sunt acesti copii si de ce comportamentul lor este excesiv si atat de dificil pentru parinti, cat si pentru comunitate in general?

O criza Globala

Pentru a intelege de ce acesti copii au venit pe Pamant in acest timp, trebuie sa intelegem mai intai de ce a fost nevoie ACUM, de darurile lor speciale.
Iubita noastra planeta a ajuns intr-un moment de criza, in evolutia sa.
Noi, ca si copii ai ei, am ajuns, de asemenea, intr-un punct de impas, sau stagnare in evolutia noastra. Ne-am inconjurat de sisteme reci, ce nu mai au legatura cu noi si care nu mai functioneaza pentru binele intregii cumunitati umane. Am creat sisteme economice, educationale, de sanatate, ce au avut ca scop initial asistarea intregii comunitati, dar acum, se pare, ca aceste sisteme sunt interesate doar de profituri. Din ce in ce mai mult, popoarele lumii devin impovarate, atat in sens material, cat si spiritual, datorita unei minoritati ce acumuleaza din ce in ce mai multa putere si bogatie. Ca si oameni, am uitat ca suntem de fapt o familie si ca impartim o casa comuna, planeta Pamant. Continuam sa distrugem, sa vandalizam si sa secatuim planeta, in numele dezvoltarii si sa ne ucidem unii pe altii in razboaie fara sens, adesea duse in numele religiei si al „libertatii”. Aceasta este situatia in care ne gasim (deja de cateva decenii) si de aceea au fost trimisi „copiii indigo si de cristal, intr-un cuvant – „copiii stelari”.
Ei sunt „razbionicii spirituali”, care au venit pentru a ne schimba constiinta. Sunt acum, aici, pentru a ne face constienti de ceea ce ne facem noua insine si de modul in care este nevoie sa schimbam viata comunitatii, a crea pace, a ingriji tot ceea ce inseamna viata, a crea situatii pline de iubire, ce vor favoriza si cultiva cresterea noastra continua ca si specie umana.

Intrarea copiilor indigo

Primii au venit copiii indigo. Ei sunt sunt cu adevarat, razboinici spirituali, care au menirea de a sfarama, distruge, vechile sisteme, pentru ca ceva nou sa poata fi creat. Ei sunt „distrugatorii sistemelor”, ce ne vor elibera din propria inchisoare a credintelor noastre.
Copiii indigo, fac acest lucru, incarnandu-se in familiile si comunitatile noastre, aducand cu ei darul unei dezvoltari spirituale avansate – sufletul lor cu lumina „indigo” – ce indica un inalt nivel de constiinta si intelepciune. Dar, deoarece sunt atat de constienti si treziti, ei refuza sa permita constrangerea, sau sa fie inrobiti de sistemele impersonale ale Pamantului. Ne arata ca fiintele blande, intelepte si de un inalt nivel nu pot inflori si creste viguros in sistemele existente. Nivelul inalt al disfunctiilor adolescentilor „indigo”, din societatea noastra, este un semnal al disfunctionalitatii societatii insasi si este nevoie de o schimbare, ce sa permita si cuprinderea fiintelor cu insusiri inalte.

Intrarea copiilor de cristal

Copiii indigo sunt deschizatorii de drumuri, pionierii, cei ce ne socheaza si ne determina sa devenim constienti, instigand schimbarea. Ei sunt urmati de un grup chiar mai puternic, grupul copiilor de cristal.
Copii de cristal sunt „razboinicii inimii”. Ei sunt aici pentru a ne invata calea iubirii si a pacii si sunt considerati a fi „maestrii absoluti”, ce poarta in ei samanta constiintei cristice. Acest termen denota o fiinta ce este constienta de conexiunea sa cu Sursa Divina si alege sa traiasca in armonie cu aceasta cunoastere.
Deoarece functioneaza la un nivel atat de inalt al constiintei, acesti copii sunt extrem de senzitivi, atat in ceea ce priveste mediul lor, cat si sentimentele sau emotiile altora. Au venit sa ne invete despre toleranta si acceptare, despre respectul fata de altii si fata de casa noastra – planeta Pamant.

Invatatorii constientei

Este adevarat si putem afirma ca, religiile si filozofiile ne-au tot invatat aceste adevaruri, de secole, dar rasa umana nu este capabila inca sa invete aceste lectii. Toate acestea sau intamplat, probabil, pentru ca aceste concepte au fost intelese doar ca idei mentale, dar nu au fost traite ca si realitate. Copiii indigo si de cristal sunt aici pentru a ne face sa ne confruntam cu realitati la nivelul familiilor si al comunitatilor. Prin prezenta lor, ne forteaza sa ne trezim si sa fim constienti de ceea ce ne facem noua insine si intregii planete. Ei fac acest lucru, in modul „razboinicului spiritual”, traind adevarul lor si determinandu-ne sa fim constienti de al nostru.

Aventura copiilor indigo si de cristal

Pentru aceste fiinte cu constiinta inalta, incarnarea pe planeta Pamant in aceste timpuri, este o aventura. Ei reprezinta un „proiect de grup”, in baza caruia, mii de astfel de suflete sosesc aici ca si invatatori sau vindecatori ai rasei umane.
Sunt aici pentru a ne trezi pe noi si fac orice este nevoie pentru a ne soca si a ne ajuta sa accesam constienta trezirii.
Dar ei se afla aici si pentru a se distra. In urma experientei pe care am avut-o, lucrand de-a lungul timpului, in special cu copii indigo, am observat ca, o tema constanta in viata lor este aceea de a se distra. In general, nu isi vad misiunea a fi ceva greu si „responsabil”, in sensul impovararii lor, iar din aceasta cauza, de multe ori nu sunt pregatiti pentru modul in care ceilalti oameni vad lucrurile. De aceea, de multe ori intra in conflict cu sistemele si credintele de pe Pamant. Este rolul nostru, de a-i asista, in ceea ce priveste natura vietii pe Pamant, ajutandu-i sa-si creeze, de asemenea, distractia si bucuria pe care o cauta. Este nevoie sa le aratam ca-i auzim si ca suntem gata sa-i sustinem in „misiunea” lor de ridicare a nivelului de constiinta si continuare a evolutiei.

Creand Noul Pamant

Scopul unei evolutii constiente in ceea ce priveste specia umana, ca intreg, este crearea unui „Nou Pamant”. Fiind asistati de catre copiii indigo si de cristal, noi, ca si specie, vom redescoperii Unicitatea noastra, trasatura uitata a umanitatii si vom folosi aceasta cunoastere pentru a ne ridica nivelul de constiinta, incepand sa cream un „Nou Pamant”. Acesta va fi un loc in care orice fiinta vie poate inflori si poate fi respectata pentru ceea ce este, precum si un loc unde oamenii vor invata sa respecte atat asemanarile cat si deosebirile dintre ei, acceptand cu iubire acele diferente. De fapt, oamenii vor putea celebra incredibila diversitate ce ne caracterizeaza „Unicitatea”, transformand viata intr-o „aventura” a constiintei.

(articol preluat si tradus de pe site-ul www.starchildglobal.com)

Posted in Blog Respiratia Constienta.