Activitati

Prin intermediul lor, sustinem si facilitatam procesul de integrare, pentru cei ce aleg sa se transforme si sa primeasca darul acestei „Noi Respiratii”- miracolul de a simti.
(New Breath™ Norma Delaney si Garret Annofsky – www.newbreath.net)

Am ales sa organizam aceste workshop-uri, dedicate Noii Respiratii sau Respiratiei Constiente, cu scopul de a prezenta, preda si experimenta acest mod simplu de a respira.

Experienta traita în cadrul grupului, este unica, participantii avand ocazia de a SIMTI aceasta respiratie în fiinta lor.

Sunt invitati sa participe toti cei ce sunt gata sa elibereze limitarile trecutului, cei ce îsi doresc un mod simplu si eficient prin care sa-si integreze toate partile fiintei si cei ce sunt pregatiti sa accepte schimbarea în viata lor.
Respiratia Constienta transcende vindecarea, favorizand împuternicirea fiintei prin conexiunea cu Esenta Divina si permite fiecaruia sa-si radieze propria Divinitate.

Spatiul sigur si energia creata în cadrul unei astfel de întalniri au darul de a declansa în fiecare participant un proces personal ce se va derula în functie de alegerea acestuia de a transforma sau nu, Respiratia Constienta într-un mod de viata.

 

 

            Intâlniri ASK TOBIAS – ÎNTREBÂNDU-L PE TOBIAS

Aceste intalniri reprezinta audierea unor sesiuni oferite de Tobias (Adamus Saint-Germain, Kuthumi lal Singh), ce au fost organizate de Cercul Crimson incepand cu anul 2003.

In aceste sesiuni au fost atinse diverse subiecte ce aduc lamuriri pentru o serie intreaga de domenii sau aspecte ale vietii noastre pe Pamant. Subiectele sunt abordate la un nivel mai profund decat asa cum sunt prezentate in Shoud-urile lunare. Astfel, se ating teme ca “Despre moarte si a muri”, “Refacerea Biologica”, ” Educatia in Noua Energie”, “Despre animalele de companie”, “Despre Gaia si evolutia ei” etc., pe care le vom prezenta in totalitate in cadrul acestor intalniri.

Unele dintre aceste subiecte au fost ulterior dezvoltate in Scoli (De exemplu: Scolile Calatorului in Vis –
Dreamwalker Schools, Scoala de Aspectologie etc.) ale Institutului Shaumbra.

Auditia este oferita in forma originala, in limba engleza, avand traducerea materialului proiectata sub forma de slide-show.

Dupa auditie se dezbate materialul prezentat. Participantii pot pune intrebari sau pot impartasi din experientele proprii. Aceste impartasiri sunt punctate de momente de Respiratie Constienta ce au rolul de a aduce in simtire informatiile prezentate si de a misca energia.

Toate materialele pot fi cumparate, atat in forma audio (lb. engleza) cat si in forma scrisa pdf (lb. engleza si lb. romana) dand click aici

 CCAdvancedStudies

       Scolile Cercului Crimson:

Aceste scoli declanseaza procese profunde, de introspectie interioara, de constientizari si eliberari ale unor blocaje ascunse adanc in fiinta noastra. Ele se desfasoara intr-un Spatiu Sigur, creat de profesori impreuna cu entitatile angelice ce sustin energiile scolilor, profesorii fiind antrenati in mod corespunzator pentru a facilita aceste procese.

Nu este vorba doar de transmiterea unor informatii mentale inedite, ci de facilitarea unui proces de deblocare a energiilor. Aceste blocaje reprezinta traume ce vin, de cele mai multe ori, din alte vieti, sau chiar din aceasta viata si sunt practic de neidentificat la nivel mental. Alegerea de a participa la o astfel de scoala si manifestarea ei, demonstreaza faptul ca sunteti pregatiti pentru a trece prin acest proces.

Atat Tobias, cat si Adamus Saint-Germain, au mentionat expres, in mai multe randuri, ca aceste scoli sa se desfasoare in cadrul si curicula in care au fost create, pentru a reprezenta cu adevarat un Spatiu Sigur, in care participantii isi pot exprima sau scoate la iveala ranile sau dezechilibrele, pentru a fi vindecate.
afla mai multe »

Suntem deschise sa organizam scoli, cursuri sau intalniri de orice fel, in afara Bucurestiului, daca se doreste acest lucru. In acest caz, va fi necesara asigurarea unui numar minim de participanti si o persoana de contact pe plan local ce va fi recompensata pentru aceasta munca.