CE ESTE ENERGIA SEXUALA?!…

La mijlocul lunii August amavut un weekend lung, minunat, in care am avut o scoala speciala – ScoalaEnergiilor Sexuale, a lui Tobias. In urma cu3 ani, in 2oo7, dupa ce am participat la aceasta scoala, ce a avut loc la Brasov,am fost deosebit de entuziasmata de ceea ce am invatat si experimentat acolo siam scris un articol despre Energia Sexuala in revista „You as God”.

Acum,dupa acesti trei ani de constientizari intense si dupa ce am organizat maimulte astfel de scoli, simtim amandoua, ca putem sa impartasim o intelegere maiprofunda, izvorata din integrarea in constiinta noastra, in mare parte, aacestor informatii.
Asadar, avand in vedere cainca suntem, si eu si Mirela, in energia acelor zile minunate ale scolii, amales sa va impartasim cate ceva despre Energia Sexuala, deoarece reprezinta unsubiect foarte putin inteles si n-ar strica sa aducem putina lumina asupra lui.Vom incerca  sa-l clarificam si sa dizolvamdin neintelegerea si prejudecata ce acopera, de multa vreme, aceasta energieminunata.
Considerata a fi subiect„tabu”, peste care s-au asezat, de-a lungul vremii, straturi grele de rusine sivinovatie, desi este prezenta in viata fiecarei fiinte de pe planeta, EnergiaSexuala reprezinta de fapt  „Spiritul cestraluceste in manifestarea noastra umana”, este fluxul energiei vietii, ce curge din Spiritul nostruprin intregul corp fizic, este forma prin care Energia Universala capataexpresie in noi, facand legatura intre
Spirit si corp.
Prin intermediul ei, ne putemmanifesta ca si fiinte umane, ea ne face ochii sa straluceasca, ne energizeazaintreaga fiinta si, am putea spune, ca „reprezinta VIATA intr-un corp depamant”. Este energia pe care o folosim in fiecare moment al vietii, prinfiecare contact, chiar doar vizual, cu o alta persoana, dar si in relatia cunoi insine, prin felul in care ne apreciem.
De exemplu, oamenii celucreaza in Media, sau vedetele de orice fel, nu fac altceva decat isimanifesta Energia Sexuala proprie intr-un mod carismatic, ce-i face atragatoripentru privitori, ei permitand acestei energii proprii sa curga prin fiintalor, sa se manifeste prin ochii lor, prin vocea si gesturile lor, prin intreagamiscare a trupului, prin prezenta lor.
Cei ce ridiculizeaza aceastaenergie, sau o ignora, nu demonstreaza decat ca nu se simt confortabil cu ea,sau mai bine zis – nu se simt confortabil in pielea lor – si ca nu stiu inca sao foloseasca in mod echilibrat in viata proprie.
PermitandSpiritului sa se ancoreze, sa se impamanteze in corpul nostru fizic si EnergiaSexuala va curge tot mai mult prin toata fiinta noastra, deci si prin corpulfizic.
Eaeste energia de ACASA si a fost infuzata pe Pamant, din Taramurile Angelice, casi energie a vietii, a supravietuirii fiintelor, inca de la inceputuri, fiindmanifestata initial sub forma unui instinct, insa este cu mult mai mult decatatat, deoarece implica prezenta Spiritului, fie ca este vorba despre Spiritulcolectiv al fiintelor din regnurile animal, vegetal si mineral, sau de Spiritulfiecarui om de pe planeta.
Energia,sub orice forma a sa, traverseaza in mod liber „valul” ce desparte lumeaeterica de cea fizica, deoarece are atat proprietati finite cat si infinite, eaexistand in toate dimensiunile, insa, energia de baza a tuturor formelor deenergie existente, este simtita, perceputa in forma umana, ca IUBIRE. Prinurmare, beneficiem in permanenta de infuzii ale energiei iubirii, de ACASA, dinTaramurile Angelice, ce scalda Pamantul intr-un flux continuu.
Rezultaca originea iubirii se afla in Taramurile Angelice, ACASA si nu in corpulnostru fizic, insa, prin ancorarea, impamantarea Spiritului in forma noastraumana, putem folosi, putem simti, ne putem bucura de aceasta IUBIRE si o putemmanifesta in experienta si expresia umana de fiecare zi, in mod echilibrat,prin intermediul Energiei Sexuale.
Dealtfel, una dintre cele mai importante „sarcini”, pe care o are Spiritulnostru, este tocmai aceasta permanenta infuzare a fiintei noastre cu iubirea ATot Ceea Ce Este, ceea ce inseamna mentinerea curgerii Energiei Sexuale, aacestei forte a vietii, a iubirii, dinspre Taramurile Angelice, catre toatefiintele din Univers.
Unmotiv in plus, ce sustine necesitatea intelegerii exacte a naturii acesteiEnergii Sexuale, precum si folosirea ei in mod echilibrat in viata noastra,este ca, in ultimii ani, planeta Pamant a inceput sa fie scaldata de o infuziefara precedent de Energie Sexuala provenind din Taramurile Angelice, ceea ceare ca rezultat scoaterea la suprafata a dezechilibrelor ei, existente inoameni, oferind oportunitati, de asemenea fara precedent, de vindecare siechilibrare a ei.
Dinnefericire, ceea ce apare „la vedere”, prin stirile oferite de televiziuni,radiouri, ziare, sau chiar drama proprie a fiecarui individ, este doar oreflectare a perspectivei negative a constiintei umane, legata de aceastainfuzie, deoarece oamenii sunt focalizati cu precadere pe aceasta perspectiva,a dramei sub orice forma, a deranjarii confortului propriu, al neacceptariischimbarii, chiar daca acest confort a insemnat doar vieti traite la limitasupravietuirii.
Pemasura ce aceasta energie curge tot mai intens, din Taramurile Angelice, aici,pe Pamant, acest lucru ii poate face pe multi sa se simta coplesiti, deoareceoamenilor le este frica de instinctele lor, sau de parti proprii pe care nu leinteleg.
Tocmai de aceea, a fostdenumita Energie Sexuala (si nu doar Prana, Energia Fortei Vietii, Chi), atatin materialele Cercului Crimson, cat si in alte materiale transmise princhannel, pentru ca oamenilor le este frica de acest cuvant, le este frica departi ale lor pe care nu le cunosc si astfel le poate fi atrasa atentia maiusor, asupra existentei ei, a importantei acestor parti si a faptului caintelegerea lor le poate schimba viata.
Lucrulcel mai interesant este ca, de fapt, aceasta frica a oamenilor provine, in esenta,din folosirea neadecvata si distorsionata, a Energiei Sexuale, in doua directiiprincipale si anume, in scop de control si in scop de reprimare.
Acestedoua aspecte sunt dezvoltate pe larg in Scoala Energiilor Sexuale, a luiTobias, ce trateaza, in mod deosebit, explicarea abuzului fizic, psihic sipsihologic aplicat asupra acestei energii, precum si faptul ca acest lucru adus la deconectarea oamenilor de Sursa lor infinita din interior, determinandu-isa se limiteze doar la a se hrani unii din energia altora.
Dinvremuri ancestrale, aceasta energie a fost folosita pentru a controla situatiisau pentru a controla alte persoane, controlul reprezentand o energie sexuala dezechilibrata.Violul, de exemplu, are la baza scopul de a controla, de a supune, de a aveaputere asupra altei persoane, pentru a simti puterea, sau de fapt, iluzia ei.
Reprimarea,de asemenea, este o forma distorsionata a acestei energii si reprezinta nunumai negarea unui instinct natural, ci si a sentimentelor sau trairilor unuiindivid, acest lucru nascand inchiderea simtirii, precum si comportamentedeviante, daunatoare vietii insasi.   
Canddevii constient de ceea ce este aceasta Energie Sexuala poti deveni si capabil
s-ofolosesti eficient in viata ta de zi cu zi.
Incadrul acestui subiect nu este vorba doar de sex, ci de o energie ce esteprezenta tot timpul in viata noastra, sexul reprezentand doar una dinexpresiile ei.
A ficonstient de aceasta energie inseamna a fi intr-o conexiune permanenta cu tine insuti,cu intreg corpul fizic, cu intreaga fiinta, cu cine esti tu cu adevarat.
Panaacum am folosit cu totii aceasta energie in mod inconstient, dar acum a venit timpulsa o folosim CONSTIENT.
Unalt lucru demn de precizat si interesant, este ca nici macar moartea nu rezolvalipsa de intelegere si folosire abuziva a Energiei Sexuale, deoarece oameniivin inapoi pe Pamant, se incarneaza, pe acelasi nivel de constiinta de pe careau plecat, doar in corp fizic avand oportunitatea de a permite Spiritului sastraluceasca prin intruchiparea umana, sa ancoreze aceasta energie in trup, s-oechilibreze si sa devina confortabili cu ea, imbogatindu-si constiinta cuaceasta experienta.
Dealtfel, aceasta este esenta Energiei Sexuale si calea prin care pasim inAscensiunea noastra, deoarece fara acceptare, compasiune si iubire de sine nupoate fi vorba de Ascensiune (ci doar de continuarea invartirii in roatakarmica), iar toate acestea nu inseamna altceva decat Energie Sexualaechilibrata, careia i se permite curgerea naturala intre Spirit si corp, prinintreaga fiinta.
Intimp ce-i dam voie Energiei Sexuale proprii sa se echilibreze, incepem sa nesimtim mult mai bine cu noi insine, mai increzatori in fortele proprii siimplicit
relatiilenoastre devin mai armonioase.
Amputea incheia, spunand ca viata fiecaruia dintre noi este o poveste acalatoriei in care am plecat sa ne descoperim divinitatea, afland, in cele dinurma, ca Sfantul Graal nu este altul decat acest corp fizic in  care ne gasim, vasul Spiritului nostru, avandacum ocazia de a inchide cercul a nenumarati ani de vina, rusine si renegare cucare l-am acoperit.
Cutotii ne dorim sa traim intr-o lume ce onoreaza si respecta viata, sub toateformele ei, dar pe masura ce ne dorim mai mult acest lucru, tot mai multintelegem ca aceasta lume incepe cu fiecare dintre noi, cu iubirea si lumina pecare le lasam sa radieze din noi.
           (surse de inspiratie www.crimsoncircle.com si www.lightworker.com )
La final, vasugeram unEXERCITIU:
Gasiti-va 50 de calitati si insusiri pe care vi leadmirati.
Reamintiti-va zilnic cel putin 10 din ele.
Acordati-va zilnic un timp doar pentru voi. Nuconteaza cat de mult, ci    conteaza catde intens va conectati cu voi insiva si cu visele voastre cele mai frumoase,respirandu-le si aducandu-le astfel in realitatea voastra.
Succes!
Cu drag,  Carmen siMirela
De asemenea,in cazul in care sunteti interesati de una sau mai multe din scolile CerculuiCrimson si/sau seminariile de Respiratie Constienta, pe care le organizam, vaprezentam mai jos, calendarul evenimentelor noastre pentru lunile urmatoare:
SEPTEMBRIE 2010
SCOLI CERCUL CRIMSON
L
M
M
J
V
S
D
 1
3
4
5
ASPECTOLOGIA-NOUA PSIHOLOGIE
6
7
8
9
10
11
12
SCOALA ENERGIILOR SEXUALE
13
14
15
16
17
18
19
CALATORUL IN VIS – ASCENSIUNEA
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Incepand din aceasta vara, pe langa scolile Cercului Crimson, deja  cunoscute, organizam o scoala noua si anume – Scoala“New Energy Synchrotize” (Sincronizarea in Noua Energie), pe care v-oprezentam, succint, mai jos.
Saint-Germain a ales ca numeleacestui curs sa fie “Synchrotize” combinand cuvintele sincronizare si hipnoza.In acest fel, el explica faptul ca de foarte multa vreme am trait sub valulhipnozei de masa, actionand in baza unor sisteme de credinta vechi, ce nu maicorespund epocii actuale. Pe parcursul scolii, participantii pot explora naturarealitatii, efectul sistemelor de credinta si modul in care pot face alegericonstiente pentru a aduce in viata lor realitatea pe care si-o doresc. Cand opersoana incepe sa faca alegeri constiente, isi aduce in viata potentiale siexperiente noi, observand curgerea sincronicitatii in derularea acestora(desfasurarea evenimentelor in modul cel mai potrivit, in functie de alegereafacuta). Asadar, putem fi Creatori adevarati in vietile noastre. Daca doarcateva persoane incep sa se rupa de straturile hipnotice ale societatii,intreaga matrice se modifica, activandu-se astfel potentiale pentru ca si altiisa poata rupe hipnoza.
Urmatoarea Scoala este in lunaOctombrie, dureaza patru zile si este organizata intr-un loc cu multa natura injur, deoarece contine o serie de exercitii speciale ce se efectueaza in cadrulnaturii.  
Totodata, in al doilea weekend din Octombrie organizam, seminarulRespiratie/Imaginatie/Creatie, data limita pentru anuntarea participarii fiind1.10.2010, iar Costul va fi 150 Ron/pers. Pentrupensionari – 75 Ron/pers, iar pentru cei ce vin insotiti de un membru alfamiliei, sau recomanda seminarul si aduc cu ei o alta persoana, 100 Ron/pers.
OCTOMBRIE 2010
SCOLI CERCUL CRIMSON/SEMINARII RESPIRATIE
L
M
M
J
V
S
D
1
2
3
SEMINAR RESP./IMAGINATIE/CREATIE
4
5
6
7
8
9
10
CALATORUL IN VIS – NASTEREA
11
12
13
14
15
16
17
SINCRONIZAREA IN NOUA ENERGIE
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
NOIEMBRIE 2010
SCOLI CERCUL CRIMSON/SEMINARII RESPIRATIE
L
M
M
J
V
S
D
ASPECTOLOGIA-NOUA PSIHOLOGIE
1
2
3
4
5
6
7
CALATORUL IN VIS –TRANZITIA MORTII
8
9
10
11
12
13
14
SCOALA ENERGIILOR SEXUALE
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Posted in Blog Respiratia Constienta.