CHEMIA

„CHEMIA”
  STIINTA ALCHIMIEI

Channel prezentat la o emisiune de radio pe 12 august 2010
Adamus, canalizat de Geoffrey Hoppe

ADAMUS: Eu sant cel ce sant, si sant mandru de asta, Adamus Saint –Germain in serviciul vostru in acesta frumoasa dimineata, seara, sau dupa-masa, depinde de unde va aflati si ce faceti. Ii multumesc Lindei pentru respiratie. Va multumesc tuturor pentru ca ati venit la aceasta sesiune de seara, pentru ca avem unele activitati planificate pentru voi. Desigur, ca nu va fi doar vorbarie, ci vom trece printr-o experienta impreuna.
Asa cum ne desfasuram aici, doresc sa-i multumesc  Jaentrei, si lui Mark, Clyde , Deborah, Lindei, si tuturor celor adunati aici in aceasta seara, care sant acompaniati de fiinte angelice, unele din Cercul Crimson, unele din Ordinul de Arc, si unele din familiile spirituale din care ati venit. Ne adunam energiile in aceasta seara ca sa mergem in etapele urmatoare, in Noua Energie, ca sa trecem dincolo de cuvinte si sa intram in unele aplicatii practice.
Sa respiram profund impreuna, pentru ca in seara asta as vrea sa echilibram aceste energii, toate energiile noastre impreuna. Unii dintre voi va veti inalta putin. Unii veti fi atat de coplesiti de energie, incat veti fi somnorosi, veti motai, si totusi veti primi energia, chiar daca  credeti ca ati pierdut cuvintele. Asta este bine, dar acum nu vrem sa avem nici o problema cu tehnologia, cu internetul, sau cu liniile telefonice, asa cum am avut la unele intalniri anterioare. Voi stiti ce se petrece – atunci cand se intampla acest lucru, sa se adune multe persoane din intreaga lume care au o pasiune profunda, si un angajament profund, si o iubire profunda pentru acest Pamant, pentru viata, pentru umanitate si cel mai important, pentru ei insisi –ei bine, aceasta are tendinta sa explodeze unele electronice. Tinde sa coplesesca unele circuite. Dar daca respiram profund  impreuna chiar acum, indiferent de ce se va intampla, indiferent de ceea ce faceti,
sa ne  oprim acum si sa facem acea respiratie constienta. Si aduceti acea respiratie in jos, in miezul fiintei voastre.
Multi dintre voi chiar acum, santeti intr-un fel, sus in creerul vostru. Ganditi mult. Mintea voastra alearga. Chiar in timp ce vorbesc, va intrebati de alte probleme din viata voastra, si sperati ca ma voi adresa lor in aceasta seara. Sperati ca veti primi unele indrumari, sau vindecari in seara asta, ceea ce s-ar putea. Dar, vedeti voi, mintea alearga cu toate problemele ei, si in acelasi timp, se deschide  altceva profund din voi chiar acum. Sa il numim “voi”, Sinele, spiritul care santeti cu adevarat. Acesta se deschide. Asa ca avem o energie extraordinara,  intr-o constiinta superioara care are loc in acest moment. Sa nu stricam circuitele internetului. Sa mentinem totul stabil in seara asta.

ALCHIMIA
Deci in aceasta seara, dupamasa, dimineata, oriunde se intampla sa va aflati, as dori sa abordez subiectul alchimiei. Voi vorbi despre aceasta tot mai mult pe masura ce facem aceste intalniri, dar sa vorbim putin despre alchimie chiar acum.
Stiu ca multi dintre voi ati studiat-o in trecut – in vietile trecute, unii dintre voi in aceasta viata. Exista o larga varietate de concepte diferite despre ce este alchimia. Sant multi dintre voi care santeti inca fascinati de transformarea plumbului in aur, a pietrei in diamante. Santeti in continuare interesati in incercarea de a schimba vremea, pentru a se potrivi nevoilor voastre in special, indiferent care ar fi, si desigur, ca aveti un grad limitat de succes, dar o frustare mai mare decat orice altceva.
Sa aruncam o privire la miezul, sau la radacina alchimiei. Alchimia este pur si simplu transmutarea, modificarea, re-aranjarea sau re-manifestarea energiei. Asa cum stiti, daca ati ascultat din discursurile mele din trecut, voi nu santeti energie; santeti constiinta. Constiinta nu contine nici un fel de energie a sa proprie, insa apeleaza, cheama  energia care se afla intr-o  stare foarte neutra in marea piscina cosmica de energie. Energia doar sta asezata acolo in stare neutra, atat de neutra, incat le este greu oamenilor de stiinta, sau matematicienilor, sau extraterestrilor, sa o vada, dar ea este acolo.
Cand constiinta voastra se aprinde, sau este inspirata, cand exista ceva pe care constiinta doreste sa-l descopere, sau vrea sa invete, atunci  se intampla ca voi, creati o dinamica in interiorul vostru care atrage energiile potrivite. Si apoi luati acele energii si va jucati cu ele. Manifestati cu ele. Acele energii nu au fost menite  niciodata sa fie blocate in loc, nu au fost menite niciodata sa fie definite si tinute in acea definitie pentru eternitate. Aceasta este o stare temporara.
Mobilierul pe care stati acum este intr-o stare temporara. Deci, prin urmare, alchimia este cu adevarat capacitatea inerenta din constiinta voastra de a transmuta energia in orice forma pe care o alegeti. Desigur, de eoni de timp aici pe Pamant, aceasta s-a inpotmolit. A devenit foarte, foarte lenta. Deci acum, schimbarea energiilor in viata voastra pare sa fie intr-un ritm extrem de dureros. Cu alte cuvinte, schimbarea nu se intampla foarte repede.
Schimbarea pe care o simtiti in viata voastra, tinde sa fie in cea mai mare parte mentala, si nu cu adevarat  de la constiinta interioara adevarata. Si apoi intotdeauna exista dorinta de a schimba totul din jurul vostru, dar nu intelegeti de ce se afla in jurul vostru. Deci puteti spune, ca a fost aceasta pierdere a abilitatii de a alchimiza, de a schimba energia. Deveniti frustrati si spuneti,” Nu este nimic din ce pot sa fac in legatura cu asta.” Va retrageti.  Mi-ar placea ca, pentru noi toti sa o aducem inapoi din nou. Este timpul ca oamenii sa inteleaga ca voi puteti intradevar  alchimiza foarte, foarte usor.

ORIGINILE ALCHIMIEI
Cuvantul “alchimie” in sine, a fost derivat dintr-un cuvant vechi, un ton, literalmente, care merge inapoi cu mult inainte ca Pamantul sa fi fost creat. Cand oamenii au inceput sa incerce sa practice alchimia pe Pamant, au luat vibratia acestui ton si au descoperit un cuvant similar cu acest lucru, insa cuvantul  a fost “chemia”.(pronuntat “sha-Mee-ah”) Chemia. Daca va puteti imagina acest cuvant “chemia” ca pe un ton – nu un cuvant dur asa cum  il rosteste Cauldre chiar acum, ci “chemia” ca sunet, un ton – puteti incepe sa va conectati inapoi la o parte din intelepciunea si cunoasterea pe care ati avut-o in legatura cu alchimia adevarata.
Chemia…chemia, imi place acest cuvant. “Chemia” de fapt inseamna de asemenea si “Egypt”. Acesta a fost numele original pentru aceasta tara mareata. Si intentia initiala a fost alchimizarea sau transmutarea, si daca aruncati o privire la originile motivului pentru care foloseau aceasta denumire  pentru  Egypt, aceasta se datoreste faptului ca exista o dorinta de a transmuta, sau alchimiza energiile care se intorceau de la cultura pierduta a Atlantisului. Exista intelegerea ca Atlantida se intorcea inapoi la suprafata – cei care plecasera  sa traiasca sub suprafata Pamantului reveneau  efectiv la suprafata – si impreuna cu aceasta venire, veneau o multime din ranile din Atlantis, dar si o multime din bucuriile timpurilor din Atlantis. Deci exista o intentie foarte concentrata pe alchimizarea, sau transmutarea acestora intr-o vibratie noua si mai inalta. Energiile vechi Atlanteene, au intrat in ceea ce a fost apoi, lumea noua. Deci, prin
urmare, acest termen “chemia”, care inseamna de asemenea Egypt, de asemenea, inseamna alchimie. Dar sa va dau putina informatie despre locul de unde a venit totul.
Egiptenii, cam cu sapte, opt, noua mii de ani in urma, au adus intradevar inapoi arta alchimiei. Dar nu a fost vorba despre schimbarea metalelor nepretioase, in aur. Aurul a fost o parte importanta a procesului de alchimizare, si inca mai este si astazi, insa nu aurul este cel care face de fapt alchimia, sau nu ar trebui sa va straduiti doar sa transformati lucrurile in aur. Exista o perceptie comuna gresita. Aurul are un mod minunat de echilibrare a energiilor in timpul procesului de alchimizare. Vedeti ca  toata literatura si toate –  cum le-ati spune –legendele urbane despre alchimie, conduc  omul la credinta ca este vorba despre transformarea plumbului in aur. Nu este asa deloc. Aurul a fost o parte importanta a procesului de alchimizare, deoarece el ajuta la stabilizarea unor energii foarte neregulate care zboara prin jur in timpul procesului de alchimie.
Deci, ce este alchimia? Ce a fost alchimia? Ei bine, era foarte simplu. Era vorba despre a lua energiile umane de baza si constiinta, si prin alchimie sa le tranformati, sau sa permiteti aducerea lor in energii de frecventa mai inalta. Energii de frecventa mai inalta exista peste tot in jurul vostru. Energii de frecventa mai inalta se afla afara in univers, afara in cosmos. Ele sant pretutindeni, dar este foarte dificil de fapt sa le realizati, sau sa le manifestati pe Pamant. Pamantul are o densitate atat de incredibila, o gravitatie fabuloasa, dar de asemenea si un tip de densitate energetica.
Deci egiptenii – care erau atlanteenii care au iesit la suprafata  de sub Pamant – egiptenii au lucrat pe alchimie. Si aceasta a fost  abilitatea de a transforma in mod constant, ceea ce voi ati numi energii umane de vibratie joasa,  in energii ale spiritului de vibratie superioara, sau macar crearea unei  zone intermediare care putea permite acestor energii de frecventa superioara, o intrare, sau un portal ca sa vina pe Pamant.
A existat un grad limitat de succes.  Pramidele in sine, erau vasele sau templele care ajutau facilitarea acestui proces de alchimizare, si acest lucru a functionat destul de bine. Au fost facute lucruri fenomenale in interiorul piramidelor insasi. Dar din pacate, aceasta energie de vibratie superioara, era greu de mentinut odata ce ieseati afara din piramide, odata ce va intorceati la viata de fiecare zi. Dar munca originala cu alchimia a constat in special in transmutarea energiilor de frecventa joasa in energii de frecventa superioara.
Munca cu alchimia a continuat pe parcursul secolelor. Desigur, cand religiile au inceput sa apara pe Pamant inainte de timpul lui Yeshua, in timpul lui, si putin timp dupa aceea, au existat din cei care au simtit ca alchimia era un fel de vrajitorie, astfel incat multi alchimisti au trebuit sa ascunda ceea ce faceau. Ceea ce au facut  cu adevarat majoritatea dintre  primii care practicau alchimia, este desigur transmutarea vibratiei joase in vibratie inalta, dar ceea ce au facut pentru a-si ascunde munca lor, a fost de a infiinta aceste laboratoare si camere complexe, spunand altora ca ei incercau in mod simplu sa transmute metalele joase in metale pretioase, sau pietrele in juvaeruri, sau lucruri de genul asta. Dar asta era doar o fatada, era doar o perdea de fum, deoarece adevaratii alchimisti inca lucrau la transmutarea energiei joase in energie inalta.
A fost un beneficiu pozitiv pentru toti ceilalti care au venit mai tarziu pentru a practica alchimia, dar in definitia pe care ati avea-o acum – transformarea metalului in aur, acest tip de munca – deoarece  atat de multi oameni urmareau, vanau potirul de aur, sa spunem asa,  incat acei oameni au descoperit multe lucruri despre natura chimica a realitatii lor. Au invatat ca atunci cand combinati anumite elemente, atunci cand le supuneti la foc, sau la aer, la apa, sau la gravitatie, aceasta putea crea o stare diferita a procesului chimic. Deci au existat o multime de beneficii. Dar de-a lungul timpului, adevaratii alchimisti nu erau fascinati toti  de schimbarea plumbului in aur, sau a pietrelor in diamante. Intr-un fel, puteti sa spuneti ca voi santeti – toti care ascultati – voi santeti alchimistii Noii Energii. Acum, stiu ca v-ar placea sa va arat cum sa luati o piatra si s-o transformati in diamat – si chiar puteti face asta  dupa ce
intelegeti unele principii foarte importante – dar nu faceti din bogatii un obiectiv, un scop, deoarece sant neinsemnate fata de bogatiile adevarate ale spiritului pe care le puteti avea din alchimizarea energiei in viata voastra de fiecare zi.

ORIENTARILE ALCHIMIEI
Deci, hai sa vorbim putin despre cum sa faceti asta. Mai intai de toate, trebuie sa intelegeti ca alchimia incepe in interiorul vostru. Pare evident, dar atunci cand multi dintre voi incepeti s-o practicati efectiv, incepeti sa o cautati inafara voastra. De fapt ea incepe in interiorul vostru. Aveti aceasta energie, aveti aceasta abilitate numita chemia, de a transmuta totul. Ea a fost intotdeauna cu voi. Inca este acolo. Este blocata, sau ingropata de o lunga perioada de timp, dar trebuie sa porneasca din voi. Nu incepeti sa cautati in ceruri. Nu incepeti sa cautati lucruri in aerul din jurul vostru. Nu incepeti sa chemati ghizi spirituali, sau orice altceva, pentru ca in momentul in care faceti acest lucru, va inchideti inca odata chemia voastra proprie.
Al doilea lucru foarte important in acest sens este ca, atunci cand alchimizati, cand transmutati energia, sa nu aplicati nici o forta sau nici o putere. Nu aplicati nicio forta sau putere.
Acum, multi dintre voi ati incercat acest lucru in trecut. Eu eram de fapt chiar langa voi cand faceati acest lucru. Ati tinut un obiect in mana, sau l-ati plasat pe masa din fata voastra, si v-ati concentrat pe el. Si v-ati concentrat tot mai mult, si mai tare, si mai tare, pana in punctul in care ati ametit de atata concentrare. Ati incercat sa tranformati acel obiect –sa spunem ca era o piatra, sau in mar in fata voastra, sau ce tineati voi – ati incercat sa-l transformati in altceva. 
Singurul lucru pe care l-ati facut, era ca faceati acea piatra mult mai piatra, sau marul mult mai mar, pentru ca ati exercitat atat de multa energie, atat de multa forta si putere asupra lui, iar  acea forta, si putere s-a intersectat cu propriul vostru sistem de credinta ca aveati un mar, sau o piatra. Antiteza sistemul de credinta, era prezenta si ea, si care era, ca voi aveati de gand  sa incercati sa  transformati obiectul in altceva, dar  de fapt nu ati crezut cu adevarat ca puteati, asa ca de fapt ati facut doar piatra mai solida, si marul mai mar.
In adevarata alchimie, nu exista nici o forta, sau nici o putere. Nu trebuie sa va ganditi la nimic in mintea voastra. Nu trebuie sa fortati nimic. Fara forta, sau putere.
Deci, ce faceti?  Ei bine, pentru alchimizare – si voi folosi un obiect – voi folosi o piatra, sau un obiect pentru exemplul de aici. Dupa pauza, vom face o experienta impreuna, care nu implica neaparat un obiect. Dar ce faceti voi? Cum alchimizati?

CUM SE ALCHIMIZEAZA
Ei bine, aveti o piatra asezata in fata voastra. Dupa ce faceti respiratia, permiteti-va  “sa fiti” una cu piatra. Acceptati ca piatra din fata voastra este in acel moment, o piatra. Pe masura ce incepeti sa acceptati deplin forma in care se afla energia chiar acum, puteti apoi incepe sa intelegeti si sa va imaginati ca ea este doar energie. Ea are multe, multe, multe alte potentiale. In prezent este formata ca o piatra, si a fost pe Pamant de eoni de timp, dar acea roca din fata voastra are de asemenea potentialul de a fi apa. Are potentialul de a fi aer. Are potentialul de a fi foc. Are potentialul de a nu exista in aceasta realitate fizica, dar de fapt exista in alta stare dimensionala, fie ca piatra, fie ca altceva.
Acea piatra are potentialul de a fi un iepure, sau un copac. Ea este doar exprimarea energiei, dar este unul din multele, multele ei potentiale. Si atunci cand intelegeti ca nu este necesara nici o forta, ca de fapt este vorba despre expandarea conceptului vostru despre ce ar putea ea sa fie, deodata, ea incepe sa elibereze acea forma de piatra, starea ei fizica dura de a fi, astfel ca piatra poate intelege…vedeti voi, piatra are propria sa forma de constiinta fara-suflet, insa are o constienta a ei insasi.  Si atunci cand va extindeti imaginatia si constiinta pentru a intelege ca ea este mai mult decat acel obiect pe care-l vedeti asezat pe masa, insa o faceti  fara sa folositi puterea sau forta, ea incepe efectiv sa deblocheze energiile care formeaza particulele subatomice care formeaza atomii si moleculele, si tot ceea ce da forma energiei intr-o piatra. Deci practic, ceea ce ati facut acum, este ca ati eliberat-o din obligatia de a juca un rol –
un rol ca piatra. Dinamicile energiei in, si in jurul acelei pietre, incep literalmente sa se schimbe in acel moment.
Dintr-o data aceasta piatra, aceasta piatra care statea in fata voastra, a fost eliberata de impunerea , sau serviciul ei ca fiind o piatra.  Asta nu pentru ca voi ati intervenit cu ceva asupra ei. Voi nu incercati la acest moment sa o schimbati in nimic. O recunoasteti pentru ceea ce este – o piatra – si care de asemenea este – orice alte potentiale. Este doar energie care sta acolo.
La acest moment – si asta este foarte important – nu faceti nimic. Mergeti in acel spatiu al nimicului. Va exista o dorinta, sau un imbold de a incerca acum sa incepeti sa folositi forta mentala, puterea mentala de a schimba acea roca in altceva. De fapt, atunci cand atingeti punctul de a simti toate potentialele a ceea ce este intradevar roca aceea, sau ar putea fi, sau ce a fost cu adevarat, atunci cand ajungeti la acel punct de a simti sursa primara a energiei sale, atunci nu faceti nimic.
Aceasta va fi o provocare pentru unii dintre voi, pentru ca acum santeti excitati. Veti dori sa incercati s-o transformati intr-o bucata de aur, si sa  iesiti in fuga  pe usa spunand tuturor, ce mare magi santeti. Dar, nu, in acest moment, nu faceti nimic, deoarece in acel nimic, in acel neant, voi iesiti din minte. In acel nimic, faceti o conexiune chiar mai profunda cu acel obiect care a fost o piatra. Mergeti mai adanc in atributele energetice a ceea ce este ea,  si transcedeti doar definitia energiei sale din punct de vedere uman, sau din punct de vedere mental, si acum cu adevarat incepeti sa simtiti, intr-o parte profunda a voastra,  ce energie este de fapt. Deci la acest moment nu este de facut nimic cu ea.
Fiti in acel spatiu de nimic. Cu alte cuvinte fara forta, fara activitate mentala, fara sa puneti alte dorinte asupra acelei pietre. Fiti in acel spatiu al nimicului pana cand va puteti spune cu sinceritate, ca va aflati in nimic impreuna cu aceasta.
Cum veti sti ca santeti cu adevarat in nimic impreuna cu acea piatra? Atunci cand, brusc, ca un fulger care trece, realizati ca nimicul este de fapt, totul. Tocmai ati trecut printr-o bariera importanta. Ati traversat o prapastie foarte importanta. Ca nimicul nu a fost deloc, un nimic. Ceea ce a fost acel nimic, este oportunitatea de a fi dincolo de minte, de a intra in constiinta voastra adevarata, si de a intra si mai mult intr-o stare divina expansionata. Iar atunci cand  ajungeti la acel moment,  corpul vostru fie se va smuci, sau scutura, sau dintr-o data veti vedea o explozie de lumina, sau veti dori sa faceti repede o respiratie profunda, si va veti da seama ca ati transcens chiar acum intr-o constiinta de unde puteti sa intelegeti ca acest nimic  este totalitatea, totul.
Acum in aceasta stare a totalitatii incep sa se intample o multime de lucruri diferite. Incepeti sa creati legaturi constiente diferite cu voi insiva. Incepeti sa intelegeti adevarata natura a energiei voastre, lucrurile pe care le-ati atras in viata voastra pentru a forma fizicul si realitatea voastra umana. Incepeti sa intelegeti interconectarea energetica intre toate lucrurile. Si incepeti sa va intelegeti ca fiind o fiinta constienta suverana.
Stiu ca exista multe discutii despre,” Toti santem una”,  dar realitatea este ca voi santeti propriul voastru UNU. Da, cu totii santem de la Sursa, insa santem toti fiinte suverane. Nu va intoarceti inapoi intr-un fel de unime. Scopul aici nu este de a  re-unu cu oricine altcineva, sau de a reuni, sau re-conecta, sau re-omogeniza, dar brusc in aceasta stare – in aceasta stare non-mentala – voi realizati dintr-odata unimea voastra.
Acum, in aceasta stare de a fi, intelegand  interconexiunea energetica, intelegandu-va acum pe voi ca si Creator, acum puteti imagina orice doriti sa fie acea piatra. Ea sta acolo pregatita sa va serveasca. Va imaginati ca piatra doar continua sa existe ca piatra? Sau va imaginati ca piatra, acea energie, se transmuta acum in altceva? Ar putea  fi transmutata intr-o masina. Poate fi transmutata in aur daca trebuie sa aveti acel bulgare de aur. Poate fi transmutata in orice, efectiv – o vaza cu flori. Poate fi transmutata intr-o simfonie minunata. Poate fi transmutata intr-o carte. Nu conteaza.
Ceea ce faceti voi este ca voi imaginati asta. Va imaginati acum constiinta voastra, aceasta energie primara, facand dansul impreuna. Imaginati fara restrictie. Imaginati larg deschis, cat de frumos posibil puteti sa imaginati,  imaginand dincolo de limitarile de pe Pamant. Si apoi cand ati terminat, respirati adanc, si lasati-o sa plece.
Atunci cand ati terminat faceti o respiratie foarte lunga, si foarte profunda, si lasati-o sa plece. Voi tocmai ati alchimizat. Si cand deschideti ochii, daca au fost inchisi, veti deschide ochii si veti vedea acea piatra stand acolo,  si va veti intreba,” Am facut-o corect?”deoarece nu ar trebui ca  acum sa fie o bucata de aur? Nu ar trebui sa fie un automobil mare? Nu ar trebui sa fie un teanc de bani? Da, asta este.
Lucrul interesant este ca piatra ar putea, si probabil at trebui sa fie inca asezata acolo. Dar undeva acolo afara, venind catre voi cu rapiditate, este ceea ce v-ati imaginat. Ce v-ati imaginat –  da, fie ca este o masina, fie ca este aur, fie ca sant bani – aceasta  isi face acum drum catre realitatea voastra, si urmeaza sa apara. Fie ca sant zile, saptamani, luni, oricat de lung timp, nu conteaza. Insa urmeaza sa vina. 
Piatra este inca acolo, pentru ca la un moment dat in timpul procesului, ati inteles ca nu este vorba despre a face trucuri magice. Nu santeti in incercarea de a impresiona pe oameni chiar transformand roca in aur, in fata ochilor lor. Daca ati putea efectiv sa faceti asta, prima data  probabil ca v-ar onora, iar apoi v-ar ucide pentru ca i-ati speria foarte mult. Dar ceea ce tocmai ati facut, este ca in aceste alte taramuri, ati dat nastere  efectiv energiei, ati chemat-o si ati adus-o, si acum asteptati sosirea acesteia. 
Da , este atat de simplu. Si daca cineva acolo spune, “Dar am incercat asta, Adamus, si nu a functionat”, voi nu ati incercat acest lucru in modul pe care tocmai l-am descris, si nu  ati incercat in aceasta Energie Noua. Si daca ati incercat-o, ceea ce multi dintre voi au facut, ati folosit forta si puterea. Ati fost in creerul vostru si nu in inima voastra.
Vedeti voi, in momentul in care incepeti sa fortati ceva, incercand sa stati acolo incruntati la   fata si strangand  din ochi, si va concentrati energia pe obiect incercand sa-l  transformati,  nu se va intampla asta. Va sta in aceeasi stare de a fi, si voi nu chemati cu adevarat energiile din alte taramuri. Deci, este atat de simplu.
Voi intra in detaliu cu acest lucru cand vom intra in alte discutii, dar acum, hai sa achimizam ceva impreuna.

  O EXPERIENTA DE CHEMIE
Respirati profund si simtiti tonul cuvantului “chemia”. Un cuvant vechi, unul din primele tonuri din toata creatia – chemia. Acesta se afla in voi. Este abilitatea voastra data de Dumnezeu de a transmuta, de a transforma si alchimiza orice, indiferent ce , pentru a va servi, deoarece, amintiti-va,” Maestrii permit ca toate energiile sa-i serveasca.”
Sa respiram adanc. ,,,,simtiti-va in voi, in chemia voastra.
Acum simtiti-va in corpul vostru, in corpul vostru fizic.
Aici santeti facuti din sange si oase, organe, par, din tot felul de substante chimice diferite in corpul vostru. Este o multime de energie care trece prin corpul vostru chiar acum.
Respirati profund….simtiti aceasta alchimie….chemia.
(pauza)
Pe masura ce simtiti profund inauntru, nu incercati sa exercitati nici o putere, nu incercati sa fortati nimic – asta este un lucru foarte, foarte vechi, este foarte..de ieri – acum este vorba despre acceptare.
Si acum, in timp ce respirati profund si intrati in acel punct de acceptare din corpul vostru fizic, faceti o respiratie adanca si simtiti energia mea. 
Eu nu sant in forma fizica, dar sant chiar cu voi, cu fiecare dintre voi. Sant chiar langa voi.
(pauza)
Ma aflu in aer. 
Sunt in tiparele de energie.
Sunt in constiinta tuturor dintre noi care ne aflam aici impreuna.
Am abilitatea, ca doar printr-o respiratie profunda si acceptare, sa ma alchimizez in voi. Respirati profund, si hai sa ne contopim impreuna. Lasati-ma sa fuzionez cu voi chiar in corpul vostru, chiar in corpul vostru fizic.
Daca nu va simtiti comfortabil cu acest lucru, nu il faceti. Dar daca santeti confortabili, permiteti  chemia, capacitatea voastra de a transmuta…si ceea ce facem noi aici este transmutare,  va combinati cu mine.
Respirati profund, si hai sa sarim unul in altul chiar acum.
(pauza)
Deci nu mai santeti doar voi, sau doar eu. Devenim noi. Voi si eu.
Cand….oh, si aveti intotdeauna abilitatea de a va deconecta, de a va de-contopi, ca sa reveniti la voi. Dar permiteti sa va bucurati de experienta acum, daca vreti, de alchimizarea a doua energii si a doua constiinte, voi si eu, impreuna, in timp ce tonul cuvantului “chemia” pare ca este cantat din amandoi. Eu si voi acum impreuna.
(pauza)
Permiteti sa experimentati si sa simtiti asta, cum , cu o clipa in urma parea ca va vorbesc dinafara voastra, iar acum vorbim impreuna inauntrul vostru.
Inainte paream a fi separati, si acum santem impreuna pentru acest moment frumos.
Eu va simt in mod absolut, si voi puteti simti adanc in mine.
Continuati sa respirati. Santem impreuna in interiorul vostru chiar acum. Dati-va voie sa va simtiti in mine, Adamus.
(pauza)
Exista atat de mult al meu care seamana mult cu voi,  atat de mult din voi care este de asemenea, parte din mine. Si aceasta este alchimia. Aceasta este contopirea energiilor impreuna. Foarte diferit de , doar incercarea  de a transforma pietrele in aur. Aceasta este alchimia. Permiterea energiilor sa danseze impreuna pana la punctul in care nu mai exista nici o separare.
Apropo, este nevoie de o persoana foarte increzatoare pentru a face acest lucru. Daca simtiti rezistenta, doar respirati profund. Nu este nevoie sa faceti acest lucru. Puteti sa va stabiliti propriile voastre limite. Este nevoie de o persoana foarte increzatoare ca sa se deschida atat de mult, incat sa permita pe altcineva in interior.
Dar aceasta este o experienta de alchimie, de contopire, de transmutare.
Acum, eu  voi iesi afara acum. Voi iesi afara acum, si va voi cere sa ma eliberati, desigur. Imi voi muta energia inafara voastra din nou.
Sa respiram profund in timp ce eu revin inafara corpului vostru, in timp ce revin la mine, iar voi reveniti la voi.
Respirati profund….
Simtiti experienta. Oh – respirati adanc – santeti bine. Va descurcati foarte, foarte bine. 
Acum, se intampla un lucru interesant aici. Cand ati permis alchimia constiintei noastre – care este diferita, apropo, decat alchimia doar a energiei, voi ati permis alchimia constiintei noastre si a energiilor noastre inrudite –noi am creat altceva in acel moment minunat. Si ce a fost el? Ce era?
Cand v-ati adus chemia, si ati lasat-o sa se contopeasca, ati permis sa se amestece cu a mea un moment, am devenit atunci impreuna, am transmutat impreuna, voi si cu mine am creat altceva. Ce a fost? Va voi lasa sa raspundeti voi la aceasta intrebare.
Va voi oferi cateva sugestii. Acesta a fost produsul secundar al alchimiei noastre, si fiecare proces alchimic are un  produs secundar. Cu alte cuvinte, puteati  sa va imaginati piatra  transformandu-se intr-o masina noua, dar este un alt produs secundar, un alt lucru care se intampla si de care voi poate ca nu ati fost constienti. Ce s-a intamplat atunci cand voi si cu mine ne-am contopit? Raspunsul va fi destul de diferit pentru diferite persoane, dar ce a fost?
Deci, cand  mergem la ora voastra de intrebari si raspunsuri, vreau sa va intreb doar, ce am creat noi – voi si eu – impreuna?
Deci cu asta, imi fac respiratia mea profunda, si ma pregatesc pentru o lunga lista de intrebari umane care urmeaza.
Inca un comentariu inainte de a incepe. Voi discuta mai mult despre alchimia Noii Energii in zilele si lunile care urmeaza. Vreau sa o dezvolt acum, deoarece fiecare dintre voi este bombardat cu energie in fiecare zi – de la stiri, de la Pamantul insusi, de la o multime de energii sinistre cum le-ati numi voi, care chiar acum incearca mai degraba sa restrictioneze, sa limiteze constiinta, decat s-o expansioneze. Santeti bombardati de energii cauzate doar de schimbarea naturala in constiinta. Santeti bombardati de oameni care sant tot timpul intr-un ritm de hranire. Exista atat de multi oameni acum care se alimenteaza cu energie, care sant vampiri energetici care se hranesc din altii. Chiar persoanele  pe care le cunoasteti si le iubiti, oamenii care sant in cercul vostru interior si in familia voastra. Ei se hranesc din energia voastra ca niciodata inainte.
Deci este important sa incepeti sa intelegeti procesul de alchimie, pentru ca la nucleul sau, este doar energie.  Daca santeti bombardati cu toate acestea……sant energii extraordinare care vin acum in universul vostru fizic din alte taramuri, si din alte dimensiuni, si din alte parti, din cee ce ati numi, forme de viata ET. Toate aceste energii se concentreaza  pe Pamant chiar acum. Este o surpriza ca in unele zile corpul vostru poate face fata acestui lucru, si cu siguranta este o supriza faptul ca mintea voastra poate sa faca fata.
Asa ca vreau sa incepem sa alchimizam energia, sa realizam ca ea nu este buna sau rea. Nu este vorba ca politicienii incearca sa-si dicteze nevoile. Nu este vorba doar de oameni care incearca sa fure energie. Noi vom incepe sa transmutam, si veti descoperi ca este doar energie frumoasa. Chiar frumoasa. Deci vom continua cu discutiile noastre, speram chiar in aceasta emisiune. 
Intrebarile si Raspunsurile sant audio.

(Tradus de Georgiana Constantinescu)

Lasă un răspuns