CRACIUNUL – AMINTIREA CRISTULUI DIN NOI

Ultimele trei luni au fost deosebit de intense!… O serie de evenimente auvenit in viata noastra, inghiontindu-ne sa facem alegeri, sa luam decizii, carede mult asteptau sa fie puse in aplicare…iar acum nu a mai fost cale descapare…
 
Astfel, a fost nevoie de o deconectare totala de la tot ceea ce facusempana atunci, o intoarcere constienta si responsabila catre fiinta ce suntem,care cerea atentie, intelegere si incredere absoluta, pentru ca alegerilenoastre sa se manifeste in modul cel mai potrivit, fara planuri prestabilite,fara scopuri definite…, doar incredere si prezenta totala in viata noastra.
Acum, uitandu-ne la modul in care s-a derulat anul ce tocmai se incheie, nereamintim ca a fost „prevestit” a fi anulmanifestarii si, intr-adevar, o multime de oameni, angajati deja pe drumultrezirii, pe drumul catre ei insisi, au inteles, la un nivel profund, cum seintampla lucrurile in viata lor si cum le pot schimba, fara a aplica nici un felde forta asupra celor cu care interactioneaza, fara manipulare, sau vreun abuzde orice fel si fara victimizare, doar onorand Dumnezeul din fiecare, inclusiv din NOI.
Asadar, privim cu bucurie cum tot mai multi semeni de-ai nostri incep sadea un nou sens vietii lor, observand lucruri pe care nu le-au vazut pana acum,punandu-si intrebari despre viata, pe care nu si le-au mai pus, deschizandastfel „portile” sufletului lor, ce doreste cu intensitate sa se manifestetotal, in forma umana, mai mult ca oricand.
Toata drama si tot haosul, ce ne sunt prezentate din belsug de surselemedia, sau de alte organisme si organizatii ce se clatina si se simt amenintatecu lipsa de credibilitate, sau chiar cu desfiintarea, ne arata, de fapt, ca insfarsit se intampla ceva si ca un vant puternic de schimbare sufla acum pePamant. Cei ce rezista schimbarii nu mai au nici o sansa si vor trai drama sihaosul la cote tot mai inalte.
Din fericire, anul ce bate la usa, vine cu un imens val de energie atrezirii, ce va antrena tot mai multi oameni ce isi dau voie sa vada lucrurilesi din alte perspective, decat pana acum.
Noi suntem aici si putem spune tuturor celor ce seconecteaza cu noi, cu toata dragostea si compasiunea, pe care le-am descoperitin interiorul nostru, ca ESTE OK ceea ce se intampla, pentru ca in ultimiiaprox 14-15 ani am trait, la randul nostru, o multime de experiente extreme,atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si abundenta, sau relatiile, experientece ne-au adus… unde suntem acum, cand stim ca bolile au fost echilibrari alecorpului si eliberari ale unor energii vechi si blocate, ca relatia de bazaeste relatia cu noi insine si astfel ii putem onora pe cei ce pleaca din viatanoastra sau vin, ca pe niste Dumnezei ce sunt, cu alegeri si experienteproprii, iar abundenta… este peste tot, in jurul nostru, doar daca ne damvoie sa o vedem, sa o recunoastem, sa o apreciem, indiferent cum vine – cabani, resurse de tot felul, ajutor din partea celorlalti, sau pur si simplu cao schimbare de serviciu, de loc, de casa, etc.
Daca cei ce recurg acum la gesturi extreme, fiind prinsi in drama mintiilor, si-ar permite sa creada si sa vada lucrurile din unghiuri putin diferite,acceptand ca totul poate fi si altfel, ar fi uimiti de modul neasteptat de usorsi sincronistic in care li se pot rezolva problemele, ce par de nerezolvat…
Aflandu-ne in acest moment al Craciunului, care pentru noi este, de cevavreme, sarbatoarea trezirii Cristului din noi, in fiecare an mai puternic simai evident, am ales sa va impartasim acest mesaj de incredere si optimism, deconvingere ca fiecare problema, oricat de grava ar parea, are solutia ei.
De asemenea, am ales sa va reamintim „reteta” manifestarii, care nearata clar, ca puterea este in noi si totul in jurul nostru se poateschimba, doar daca acceptam sa ne schimbam pe noi:
CREDINTA– creaza ASTEPTAREA – asteptarea directioneaza ATENTIAatentiafiltreaza PERCEPTIA ASTEPTARII – perceptia creaza REALITATEA
REALITATEA PE CARE O PERCEPI = REALITATEA PE CARE O TRAIESTI
ATENTIA este cheiape ce iti focalizezi atentia?!…
Ce ganduri invartesti in mintea ta?! Gandurile tale ce credinte itiacceseaza?! Cuvintele tale ce ganduri manifesta?! Atitudinea ta ce credinte,ganduri si cuvinte aduce in manifestare?!….
Lucrezi cu tine in scopul transmutarii gandurilor de frica, agandurilor nascute din experiente trecute neplacute, sau a gandurilor induse dealtii, prin focalizarea pe ceea ce iti place, iti aduce bucurie si te face sate simti mai increzator?!…
ESTE SIMPLU!
INCEARCA!
PERSEVEREAZA, PANA CE ACEASTA PRACTICA DEVINE A TA, FACE PARTE DIN TINE, INMOD CONSTIENT, DEVINE UN NOU MOD DE A-TI TRAI VIATA!!!!
AI INCREDERE IN TINE!!!
Trimitemtuturor imbratisari calde si onoram din toata inima „A DOUA VENIRE”, activareaCRISTULUI din fiecare!!!
LA MULTI ANI! NE PUTEM SARBATORI PE NOI INSINE, CONSTIENT!
Va dorim unsezon de sarbatori, minunat!

 

Posted in Blog Respiratia Constienta.