Cursuri de Respiratie Constienta – Respira adanc si constient!

Da! Este chiar atât de simplu și de ușor! Atunci când ne oferim o respirație profunda în mod conștient, energia se mișcă în ființa noastră. Este ca și cum ne-am oferi noua înșine o clipa de iubire.

În anii de început ai trezirii noastre spirituale ne-am întrebat adeseori, cu frustrare și nedumerire: Cum sa facem sa simțim? Cum sa permitem? Cum sa fim în momentul prezent? Cum sa lucram cu imaginația și intuiția noastră? Dar alegerea, cum sa o folosim, pentru a manifesta în viata noastră tot ceea ce ne dorim?….

Din experienta proprie, va putem împărtăși ca „Respirația Conștientă” le rezolva pe toate!

Alegând în fiecare zi, cel puțin un moment în care sa fim doar cu noi înșine și sa ne abandonam în aceasta respirație, în mod conștient, invitam viata în ființa noastră, în corpul, mintea, spiritul și gnostul nostru (cunoașterea creativa). Astfel, permitem unificarea corpului fizic cu cel eteric și curgerea libera a energiei vieții într-un flux neîntrerupt, prin noi. Continuând să respirăm adânc, pana în abdomen, Spiritul înțelege ca am ales sa trăim aici, în planul fizic și revarsă în noi, cu fiecare respirație, o stare de echilibru ce se manifesta prin sănătate, abundenta, sincronicitate și armonie.

Când ne abandonam total în Respirația Conștientă, mintea se liniștește, se simte în siguranță, renunță la control, accepta ca este doar o parte a întregului și ca prezenta „EU SUNT” a preluat conducerea. Analiza și procesarea informațiilor este oprita, iar Spiritul înțelege ca ii este permis sa curgă liber în realitatea fizica. Cu câte o respirație, pe rand, se dizolva orice rezistenta, iar ființa noastră începe sa simtă – nu doar emoții, care reprezinta răspunsul trupului şi al minţii – ci mesajul sufletului și dorința sa de expandare, transmise prin freamătul inimii. Aceasta simțire este o emoție noua și unica, o emoție trăită cu întreaga ființă. Este emoția ce rezulta din restabilirea legăturii cu esența noastră divina.

Doar practicand acest mod simplu de a respira, constatam ca suntem tot mai mult in Momentul Prezent, fara sa mai alunecam în „regretele trecutului” sau în „grijile pentru viitor„, ni se deschide calea către imaginaţie şi intuiţie, creând pentru mintea noastra oportunitatea de a evolua de la limitare la inteligenţa divina. Simţim tot mai puternic conexiunea cu partea noastră extinsă şi gustăm din ce în ce mai mult bucuria oferită de Momentul Prezent. Creşte în noi încrederea că suntem demni de toate darurile Spiritului.

Respiraţia Conştientă este unul dintre acestea şi ni se dezvăluie pe măsura ce o folosim.

Putem afirma că, în acest punct al evoluţiei noastre, Respiraţia Conştientă este o formă mai potrivită şi mai actuală a ceea ce numeam până acum meditaţie, deoarece practic, implicarea minţii, disciplina severă şi rigidă sunt evitate. În trecut, de multe ori, meditaţia era legată de suferinţă sau asceză şi implica forţare. Acum este suficient să fii cu tine insuţi într-un loc care-ţi place (de preferinţă în natură), să fii conştient de fiinţa ta şi de tot ceea ce te înconjoară (să fii prezent), să respiri profund şi conştient câteva minute şi se poate spune că ai făcut o meditaţie.

Respirația Conștientă nu este o noua tehnică de respirație ci putem spune că este UN NOU MOD DE VIAŢA PENTRU O NOUĂ ERĂ.

Noi practicăm această respiraţie in viaţa noastră de zi cu zi, precum şi in cadrul întâlnirilor, workshop-urilor şi şcolilor pe care le organizăm. Ea reprezintă baza conexiunii noastre cu esenţa divină, este unul dintre cele mai simple şi profunde lucruri pe care le putem face şi, într-adevar, poate crea miracole in viaţa noastră!


Împărtăşiri experienţe


Vă felicitam pentru organizarea cursului vostru, pentru zâmbetul vostru plăcut, pentru frumuseţea voastra şi acceptarea a tot ceea ce este şi pentru faptul că existaţi iar noi am avut plăcerea de a vă cunoaşte, într-un cerc minunat. Vă binecuvântăm şi vă iubim.

A. şi V.


Întâlnirea de sâmbătă a zguduit multe în mine.

C.


M-am simţit foarte bine în prezenţa voastră, sunteţi minunate, vă mulţumesc pentru tot. Cred că ceea ce am schimbat a fost mai mult decât o respiraţie. Cu ajutorul vostru, am putut să observ că poate fi şi altfel. Mulţumesc pentru tot, vă imbraţişez cu mult drag.

D.


A fost o zi extraordinară; o zi în care am putut împărtăşi cu voi gânduri şi sentimente minunate, o zi în care am fost eu insămi. Vă mulţumesc , vă îmbraţişez cu drag şi aştept să repetăm experienţa.

I.

One Comment

  1. Sunt atatea de Sunt multe de spus si in acelasi timp Nimic.Sunte ti minunate ca ati aparut in viata mea!!!Simtirea si constientizarea sunt totu!!!!

Lasă un răspuns