Noua Respiratie

Respiratia Voastra Constienta deschide calea unui mod de viata in Noua Energie.

Respiratia traditionala (obisnuita), mentine o persoana blocata la nivel de supravietuire. Acest gen de respiratie se concentreaza doar pe minte, umeri, partea superioara a pieptului si gat, care reprezinta locuri dominate de frica.

Primiti Respiratia ce este concentrata pe traseul ce incepe cu nasul vostru, calatorind apoi prin intreg corpul, umidificand mucoasele, mentinand umiditatea necesara in intreg interiorul corpului. Pe masura ce Respiratia Constienta avanseaza in abdomen si in centrul vostru, ea trezeste (reface) conexiunea dintre suflet si corpul fizic. Acest lucru trezeste, de asemenea, capacitatea de a simti. Simtirea este cea mai puternica abilitate intuitiva a unui om trezit.

Aceasta sensibilitate reprezinta poarta catre a simti si a trai cu adevarat. Caruselul emotional nu reprezinta unealta simtirii. Ele, emotiile, reprezinta calea fricii si a vechii energii, a supravietuirii. Simtirea este experienta ce ne este oferita atunci cand suntem gata sa ne lasam condusi de propriul suflet, in loc de mintea cea instruita de frica.

Exista mai multe moduri prin care respiratia este predata; cea a noilor nascuti, respiratia yoga, respiratia ritmului atletic si altele. Respiratia sugerata de Tobias, Saint-Germain (a ingerilor din Consiliul Crimson) si care este utilizata de mine si Garret este Respiratia invatata de la Kuan Yin. Acest tip de Respiratie este proprie procesului de Integrare. Aceasta Respiratie este singura unealta pe care noi am folosit-o pentru a ajuta o persoana, diagnosticata cu personalitate multipla, sa se integreze pe deplin. Este Respiratia pe care noi o folosim pentru a integra in totalitate energia Kuan Yin (energia compasiunii), pentru a deveni intruparea integrata a ei.

Primiti Respiratia Constienta, indiferent de varsta pe care o aveti sau de felul in care se deruleaza viata voastra, deoarece calatoria catre Integrare (a tuturor partilor fiintei) este calatoria catre a Trai cu Adevarat. Viata Constienta reprezinta intr-adevar drumul pe care au mers Maestrii. Respiratia Constienta este calea Noii Energii pentru Noii Maestri.

Norma Delaney si Garret Annofsky (www.compassionatebreath.net)