Despre noi – Carmen Rivalet

Ne-am cunoscut în 2005 la o scoală a Cercului Crimson ce a avut loc în România, Școala Zidului de Foc sau Școala I. De atunci ne-am revăzut și la alte scoli organizate de Cercul Crimson în România. În 2007 a fost o surpriza plăcută sa ne reîntâlnim în Statele Unite ale Americii, mai exact în Taos, New Mexico, la Celebrarea Saltului Cuantic, eveniment organizat tot de Cercul Crimson.

Experienta trăită acolo a fost speciala și ne-a oferit timpul și spațiul necesar pentru a împărtăși sentimente și bucurii. Am aflat astfel ca amândouă fusesem impactare de d-na Norma Delaney, supranumita și „Dr. Respirație”, precum și de Garret Annofsky, încă din 2006, când aceștia ne-au vizitat tara pentru prima data, însoțind echipa Cercului Crimson.

Acest moment ne-a apropiat foarte mult și ne-am simțit atrase de a lucra împreună cu Respirația Conștientă și Școlile Cercului Crimson. În primăvara anului 2008 am fost acreditate ca „Profesori de Respirație Conștienta” de către Norma Delaney și Garret Annofsky, iar din vara aceluiași an am început sa organizam întâlniri și workshop-uri de Respirație Conștientă cu teme variate, din dorința de a exprima felul în care aceasta Respirație ne-a transformat viata. Totodată am ales sa devenim și „Profesori acreditați” pentru unele din Școlile Cercului Crimson, pe care le organizam cu aceeași bucurie și pasiune.

Toată aceasta munca reprezinta modul în care exprimam experienta călătoriei noastre spirituale. Pentru noi, aceste învățături au devenit un nou mod de viata în care drama nu-și mai găsește locul.

Nu intenționam sa va spunem „asa trebuie sa faceți”, ci va spunem ca noi „facem” acest lucru – adică am ales sa Respiram Conștient în fiecare clipa.


Numele meu este Mirela Ghenea și, de profesie, sunt medic. Călătoria mea spirituala a început, în mod conștient, prin alegerea de a participa la cursuri de „Tehnica Radianta” deoarece erau legate de vindecare și deci, de profesiunea mea. Am continuat cu cursuri de „Energie Universala”, ajungând chiar pana la gradul 13.

În anul 2002 l-am întâlnit pe Tobias prin intermediul Cercului Crimson și am ales sa dau drumul la toate celelalte tehnici, înțelegând ca ele nu au fost decât „pietre” pe marginea drumului meu spiritual. De la Tobias am învățat sa ma accept și sa ma iubesc asa cum sunt, în acest fel declanșând în mine procesul de a deveni o ființa completa și de a fi prezenta în viata mea. Am participat cu bucurie la toate cursurile organizate de Cercul Crimson, în România, precum și la unele din străinătate.

„Zguduirea” profunda a ființei mele interioare s-a produs odată cu participarea la Școala OHAMAH, susținută de Norma Delaney și Garret Annofsky, în România, în toamna lui 2007. Timp de o săptămâna am respirat în cadrul scolii, accesând nivele adânci de care mintea mea nu avea cunoștința. Am început sa simt asa cum nu mai simțisem pana atunci, neînțelegând imediat din punct de vedere mental ceea ce deschisesem în mine. Am permis ca acest proces sa aibă loc, respirând în continuare, ajungând sa trăiesc un moment în care, în timpul unei respirații, „ceva” ma respira pe mine. Încet, încet am început sa înțeleg ca esența mea se bucura ca-i permisesem sa pătrundă tot mai adânc în trupul meu…

Aceasta experienta a născut în mine o mare recunoștința pentru ca am găsit acest mod simplu de a respira și a ma conecta cu esența mea și, de asemenea, a născut dorința de a împărtăși oamenilor despre miracolul ei.

Apropierea de Carmen și dorința noastră comuna de a lucra împreuna, pe acest drum, a reprezentat manifestarea dorinței mele.


Eu, Carmen Rivalet, sunt un om obișnuit ce a traversat o parte din viata trecând prin încercări și experiente de tot felul, boli și suferințe puternice dar și momente în care am plâns de fericire. În 1999 am auzit și eu, ca multi alții, ”trompeta lui Gabriel” în sufletul meu și pașii mi-au fost îndrumați către conferințe cu teme de metafizica sau cursuri care m-au ajutat sa înțeleg lumea dintr-o noua perspectiva. În toamna lui 2001 am aflat printr-o „coincidenta” de transmisiile channel ale lui Tobias prin intermediul Cercului Crimson. Fiecare cuvânt, din aceste mesaje, era plin de iubire și mi-a atins cele mai sensibile corzi ale sufletului, făcându-l sa „cânte” într-un mod nou. Am fost fascinata de simplitatea lor și de faptul ca ma făceau sa ma simt mai libera ca oricând.

De atunci, luna de luna și an după an, am ascultat transmisiile Cercului Crimson și am încercat sa pun în practica modul de conștientizare pe care-l propuneau aceste mesaje. Am fost prezenta la toate întâlnirile și cursurile ce au avut loc în România. Pe parcursul acestor ani, atât corpul meu fizic cat și sistemele mele de credință au suferit transformări uriașe, încât acum simt ca sunt efectiv altcineva.

În 2007, workshop-ul despre Energiile Sexuale la care am participat, a avut un impact deosebit asupra mea. Astfel am ales sa fiu unul din profesorii acreditați ai Cercului Crimson, care sa faciliteze accesul la aceste materiale, în limba romana, celor ce se simt atrași de ele și de toate aceste învățături ale Cercului Crimson, în general.

Sunt economist și am lucrat în comerț exterior și bănci. În ultima perioada am descoperit ca pot sa-mi folosesc aceasta experienta economica, împărtășind-o din perspectiva Noii Energii.

Colaborarea cu prietena mea Mirela, îmi aduce multa bucurie și împlinire, deoarece intre noi energiile curg firesc și lin, aceasta curgere fiind expresia permisiunii noastre de a ne expanda conștiința, în cadrul unei relații plina de compasiune.


Formular de contact


Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Posted in Carusel.