Impartasiri si experiente

Am inceput sa simt mult mai profund:
– diferenta dintre un ACUM de suprafata si un ACUM dus in profunzime;
– cum respiratia mea ca valurile unei mari linistite cand atinge tarmurile Sufletului meu, trezeste Bucuria;
– ca am facut spatiu in fiinta mea pentru venirea ACASA a aspectelor mele;
– ca s-a resetat, rearanjat interiorul meu, nelasand loc compromisului in situatii inedite pentru mine. Imi este clar de ce am venit in aceasta viata. Aceasta scoala a fost precum „cireasa de pe tort”. EU SUNT CEEA CE SUNT!

A.V. (Scoala Calatorul in Vis – Tranzitia Ascensiunii)


In timpul scolii de Ascensiune am revenit la mine, am facut pace cu mine si m-am reconectat la tot ceea ce este. Desi am fugit cat am putut de aceasta scoala a Ascensiunii, acum, dupa ce mi-am dat voie sa o parcurg, am senzatia ca a fost cea mai usoara si mai frumoasa dintre toate. Am simtit, dincolo de informatia deja cunoscuta mintii mele, ca – Da, Eu Sunt Tot Ceea Ce Sunt! In fine, acum am inteles scopul intregii calatorii. Absolut totul in drumul meu a dus aici, la aceste momente grandioase. Multumiri adevarate, tuturor !

L.V. (Scoala Calatorul in Vis – Tranzitia Ascensiunii)


Va felicitam pentru organizarea cursului vostru, pentru zambetul vostru placut, pentru frumusetea voastra si acceptarea a tot ceea ce este si pentru faptul ca existati si noi am avut placerea de a va cunoaste, intr-un cerc minunat. Va binecuvantam si va iubim.

A. şi V. (Curs Respiratie Constienta)


Intalnirea de sambata a zguduit multe in mine.

C. (Curs Respiratie Constienta)


M-am simtit foarte bine in prezenta voastra, sunteti minunate, va multumesc pentru tot. Cred ca ceea ce am schimbat a fost mai mult decat o respiratie. Cu ajutorul vostru, am putut sa observ ca poate fi si altfel. Multumesc pentru tot, va imbratisez cu mult drag.

D. (Curs Respiratie Constienta)


A fost o zi extraordinara; o zi in care am putut impartasi cu voi ganduri si sentimente minunate, o zi in care am fost eu insami. Va multumesc , va imbratisez cu drag si astept sa repetam experienta.

I. (Curs Respiratie Constienta)


Cursul a fost o experienta interesanta, o noua etapa, o noua treapta in evolutia constiintei. Am simtit si am inteles lucruri care ne-au schimbat definitiv felul in care privim viata si relatiile cu ceilalti oameni. Multumim pentru aceasta sansa.

L. şi B. (Scoala Energiilor Sexuale)


As teachers you do both very well. As it is not only puting DVD on and watch the ‘movie’.
You both know to teach the Crimson Circle materials and interact in it and with the students. For me SES was important, it has given me already trust on a human level to deal with past issues and times. At the end to come fully into the body is the thing to do, and loving our selfs and all aspects. But it needs trust and awareness, and thats coming step by step for me.

(Ca si instructori/invatatori, amandoua v-ati descurcat foarte bine, deoarece nu este vorba doar de a pune DVD-urile si a privi „filmul”. Voi stiti sa transmiteti materialele Cercului Crimson si sa interactionati cu studentii, in acelasi timp. Pentru mine SES a fost importanta, mi-a dat deja incredere la nivel uman, pentru a putea sa-mi inteleg problemele vechi. In concluzie, nu avem altceva de facut decat sa fim in intregime in corp, sa ne iubim pe noi precum si toate aspectele noastre. Dar este nevoie de incredere si constientizare, si asta, la mine, vine pas cu pas).

P. Olanda (Scoala Energiilor Sexuale)


Am trait trei zile de neuitat! A fost pentru mine un moment de referinta, un standard de bucurie si incredere in mine si ori de cate ori ma simt descumpanit, sau am mici „rataciri”, automat apelez la acele clipe minunate pe care voi mi le-ati daruit. Evident, totul, la alegerea mea. Nu stiu cum ar fi fost daca faceam acest curs in 2007 la Poiana Brasov, dar am senzatia ca niciodata si nimic nu ar fi putut fi mai bine decat acest curs pe care mi l-am daruit, prin VOI, in aceste trei zile. Tobias a fost de o blandete si caldura rar intalnite, iar cei doi TEACHERI au fost magnifici: o armonizare perfecta.

V. (Scoala Energiilor Sexuale)


Pentru mine nu exista cuvinte ca sa va pot multumi indeajuns pentru iubirea voastra care m-a ajutat sa gasesc raspunsurile la multe intrebari rostite sau nerostite (inconstiente), dupa care sufletul meu tanjea de peste mai bine de 10 ani. Dar cel mai important lucru pe care l-am invatat, cel care ne impiedica sa traim bucuria fiecarei clipe pe Pamant, este Iubirea de Sine. Intelegerea acestui lucru, dar mai ales simtirea lui mi-au dat aripi sa ma pot desprinde total de durerea (drama) din trecut si sa pot privi cu incredere in viitor, traind prezentul ca pe Tot Ceea Ce Este. Ma bucur sa constat ca lacrimile mele curg acum doar pentru a celebra Miracolul care este Viata. Va imbratisez cu simtirea a Tot Ceea Ce Sunt!

D. (Scoala Energiilor Sexuale)


Atmosfera a fost deschisa, de acceptare, caldura si incredere; m-am simtit confortabil si in siguranta. Continutul workshopului: bucata lipsa intr-un puzzle in care aveam adunate multe introspectii, analize, evenimente din trecut si multe informatii de ordin religios si psihologic. Simplu si minunat. Cu mult drag si multe, multe multumiri,

M. (Scoala Energiilor Sexuale)


Dragele mele, intr-un spatiu sigur, sustinut cu multa dragoste si atentie de voi, am simtit imbratisarea datatoare de viata a Eesei. Mi-am reamintit ca in viata mea este vorba doar despre mine. M-am simtit onorata sa va am, prezente la ceremonia alegerii vietii. Cu sufletul plin de multumire, va imbratisez.

L. (Scoala Calatorul in Vis – Tranzitia prin Nastere)


La scoala Calatoria in Vis – Tranzitia Mortii, am primit suma energiilor care veneau la mine. In respiratiile blande, line, totul curgea, pluteam. Inaintea calatoriei pe Calea Anasazi, in respiratia si spatiul sigur pe care l-am creat impreuna, s-a intamplat ceva absolut minunat. Simtirile erau atat de puternice, incat nu puteau fi explicate in cuvinte. Dupa acest curs, am primit 5 ore cu Divinitatea mea, fara egal. Multe multumiri pentru aceasta experienta, care a reusit, dupa atatia ani, sa ma ajute sa-mi dau maretie. Cu adevarat aceasta scola mi-a schimbat viata.

A. (Scoala Calatorul in Vis – Tranzitia prin Moarte)


Pentru mine Tobias-Sexual Energies School , a fost o experienta intensa, coplesitoare dar si eliberatoare. Am invatat sa respir si sa ma aduc Acasa. Am invatat sa eliberez traume din trecut care erau cu mine fara sa mai stiu de ele. Si nu in ultimul rand, am invatat sa ma intorc catre mine cu iubire. Am simtit sustinerea si iubirea voastra, draga Carmen si Mirela. Va multumesc pentru atmosfera calda si prietenoasa in care m-am simtit atat de bine!

C. (Scoala Energiilor Sexuale)

Lasă un răspuns