Respiratia Constienta: IMPARTASIRI DE LA CONFERINTA DE VARA A CERCULUI CRIMSON – 3 SI 4 IULIE, 2010, MUNCHEN

IMPARTASIRI DE LA CONFERINTA DE VARA A CERCULUI CRIMSON – 3 SI 4 IULIE, 2010, MUNCHEN

In fiecare an, candva in cursul lunii iulie, are loc conferinta de vara a Cercului Crimson. Doar anul 2007 a facut exceptie, deoarece aceasta conferinta a avut loc in luna septembrie, marcand saltul quantum pe care l-a facut omenirea in acel moment.

Din 2007 suntem nelipsite la acest eveniment, in persoana la locul evenimentului, sau on-line, prin internet. Fiecare conferinta de vara este unica in felul ei si aduna Shaumbra din intreaga lume, ce se bucura sa se intalneasca, sa comunice, sa participe impreuna la ridicarea nivelului de constiinta al intregii omeniri si… sa se distreze copios, indiferent de varsta si de orice altceva.

De fiecare data exista si invitati deosebiti, channeleri renumiti si muzicieni, care fac din acest eveniment, nu numai o intalnire a celor interesati de spiritualitate, ci si un adevarat spectacol al creatiei in Energia Noua.

In acest an, conferinta a durat doua zile si a reprezentat un weekend exploziv al bucuriei si veseliei emanate de cei prezenti dar si de numeroasele entitati ce s-au adunat pentru a celebra uniunea divinului cu umanul. Afirm acest lucru pentru ca astazi am vizionat pozele de la conferinta, postate pe site-ul Cercului Crimson si am fost uluita de faptul ca in aproape fiecare poza apar multe, multe sfere luminoase.(acesta este link-ul prin care puteti accesa aceste

poze:http://www.crimsoncirclephotos.com/)

Toate transmisiile au evidentiat, in esenta, punctul de cotitura in care ne aflam acum, si anume, integrarea totala divin/uman si permiterea manifestarii. Atat channel-ul de grup de la inceputul conferintei, la care au participat Norma Delaney/Ohamah, Geoffrey Hope/Adamus, Lee Harris/Zepharia si Wendy Kennedy/Colectivul Pleiadelor, cat si cele care au urmat, au subliniat acest moment, precum si importanta de a ne mentine in continuare echilibrul si centrarea, indiferent de evenimentele exterioare ce vor avea loc.

Fiecare channel-er a pus accentul pe a fi in momentul prezent, a respira constient, a ne simti esenta si pasiunea pentru viata, deoarece acum este nevoie de noi si, deci sa incepem sa iesim la lumina; sanu ne mai ingrijoram de nimic pentru ca…nimic nu conteaza (atat de mult cat ne transmite mintea noastra, ce se raporteaza la experiente trecute), iar daca nimic nu conteaza, atunci ne putem bucura de orice „este pus pe masa noastra”. De asemenea, s-a specificat rolul enorm pe care-l va avea creativitatea in urmatorii ani. „Acasa”, pentru noi, inseamna a merge in interiorul nostru, a fi constienti si a incepe sa operam intr-un fel nou. Ceea ce se intampla acum pe Pamant nu s-a mai petrecut niciodata, in intreg Universul si anume – ca un grup de oameni sa ascensioneze in corp fizic, odata cu planeta pe care se afla.

Procesul Ascensiunii este, de fapt, unul foarte simplu – trebuie sa fi constient ca potii face alegeri si ca poti schimba, in fiecare moment, ceea ce credeai inainte, daca nu te mai serveste. Asadar, inseamna si a deveni constient de ceea ce creezi, in fiecare clipa. In cadrul acestui proces, sa incepem sa ne folosim tot mai mult imaginatia, sa o coboram in inima si sa simtim ceea ce ne spune ea, observand constient felul in care putem misca energia in viata noastra cu ajutorul alegerilor pe care le facem. A ne folosi imaginatia, a ne juca cu ea, reprezinta calea de a crea in Energia Noua si modalitatea de a accesa inspiratia si dimensiunile inalte. Astfel, acest proces poate deveni foarte distractiv si usor. Deci, trebuie doar sa ne „jucam”(sa facem ceva ce ne place) si sa miscam… ceva energie!

Integrarea aspectelor inseamna vindecarea noastra si a intregii planete, iar cand suferinta este eliberata nu ramane altceva decat…bucurie. Daca nu stam in bucurie inseamna ca nu apreciem bucuria. Asadar este timpul sa ne apreciem fiecare moment de bucurie, sa apreciem timpul pe care-l avem aici pe Pamant, sa apreciem oportunitatile ce ne rasar in cale. Avem acum ocazia sa devenim cine suntem noi cu adevarat!

Toate mesajele au fost minunate insa, momentul de apogeu al fiecarei zile, a fost marcat de channel-urile lui Kuthumi (in prima zi) si Adamus Saint-Germain (a doua zi). Amintim mai jos cateva idei continute de aceste doua transmisii magnifice.

Kuthumi, a avut un show de zile mari si in pasi de „rap” (regret ca nu l-am vazut – transmisia a fost doar audio, dar speram sa existe inregistrari video),acompaniat de grupul Yoham, a explicat modul simplu in care functioneaza energia.

Constiinta (adica noi), cheama energia pentru a experimenta creatia si a-si manifesta dorintele. Pentru asta nu este nevoie de vreun plan, pentru ca totul se petrece in ACUM.

Nu trebuie decat sa fim constienti de esenta noastra, de „Eu sunt” al nostru, sa respiram, sa traim constient in fiecare moment si sa chemam energia, care se afla in stare neutra, gata sa ne serveasca. Energia este vie si este pregatita sa curga in noi, in viata noastra, sa iasa din starea de hibernare, atunci cand este activata de noi. Constiinta noastra vrea sa danseze cu ea si sa creeze experiente minunate, chiar acum. Energiei nu-i pasa de problemele noastre, sau de trecutul nostru. Ea doar vrea sa danseze cu noi (constiinta), ACUM.

Asadar, ce vrem noi sa facem, ce alegem? Ce este in inima noastra? Care este dorinta sufletului nostru cu care putem activa energia?…Este un flux, pe care-l putem simti si experimenta!

Sa ne simtim sufletul!Sa iesim din minte!

Deci asa functioneaza energia.

Din pacate, calatoria spirituala tinde sa devina mult prea mentala. Prea multe idei, cuvinte si ganduri. Prea mult MAKYO (gunoi spiritual), cum spune Adamus.

Noi suntem constiinta si nu corpul, sau problemele noastre. Cand reusim sa restabilim contactul cu constiinta noastra, viata poate deveni un dar, putem atrage energii noi, ne putem umple de bucurie, ne putem exprima, iar problemele se dizolva. Atunci cand ne intoarcem in centrul nostru (constiinta), cream Energie Noua, care reprezinta constiinta si energie la un loc ,fara a mai fi separate.

Kuthumi, si-a incheiat show-ul subliniind ca, atunci cand permitem acest lucru, cand ii dam voie energiei sa danseze cu constiinta noastra, asa cum s-a intamplat in timpul acestei conferinte, dansand cu totii impreuna, cei prezenti si cei de acasa, care au ascultat, cream miracolul.

A doua zi, a avut loc channel-ul lui Adamus, care, dirijand pe muzica lui Vivaldi, a invitat audienta sa ia nota de expansiunea constiintei care a avut loc in cele doua zile ale conferintei, cand nimeni nu s-a mai gandit la problemele pe care le are, cand toata lumea s-a distrat, a cantat si a dansat, iar constiinta s-a putut expanda, deoarece tot ceea ce s-a petrecut acolo te determina sa iesi din minte si sa te intorci la energia inimii.

El a reamintit ca energia urmeaza focalizarea constiintei. Daca ne concentram pe abunenta, pe dorinta de a fi cu un partener, sau pe varsta noastra, energia se duce direct acolo si sustine pasiunea gandului nostru, dar daca pasiunea noastra este focazlizata pe griji, pe lipsa, energia nu face altceva decat sa sustina aceste lucruri.

Ne-a invitat sa nu ne mai fortam, sau sa ne manipulam iluminarea. Sa nu nu mai incercam sa pacalim procesul prin care trecem, ci sa ne bucuram de el, pentru ca el reprezinta integrarea noastra cu fiecare parte din noi. Integrarea nu inseamna altceva decat ca spiritul nostru, aspectele, totul, vin sa ne intalneasca in aceasta experienta umana pe care o traim.

Asadar, care este cel mai bun lucru pe care-l putem face? Sa ne bucuram! Totul are loc daca noi permitem curgerea naturala a acestui proces. Daca insa, ne jucam cu grijile si indoiala, atunci vom experimenta cu totul altceva.

Sa permitem experientei sa aiba loc, oricare ar fi ea. Nu este vorba de a deveni „superman”. Ne-am proiectat starea umana inasa fel, incat, sa nu poata deveni perfecta, pentru ca ne-am fi blocat iremediabil in ea. Practic, nu trebuie sa facem nimic, decat sa ne bucuram.

Si totusi mai putem face ceva cu energia, putem s-o aplicam in ceva, sa cream ceva – o carte, muzica, o afacere, etc., sa o plasam in ceva. Nu conteaza in ce, doar sa facem ceva, care ne aduce bucurie si implinire. Astfel, vom descoperi o noua intelegere a modului in care functioneaza energia si va avea loc o explozie de cunoastere ce nu izvoraste din minte, ci din fiecare parte a noastra.

La final, Adamus a invitat energiile lui SAM iar el le-a „tradus” in asa fel incat SAM sa ne poata impartasi unele observatii ale sale, de-a lungul ultimului, an dupa integrarea sa cu Tobias.

Astfel, in acest an, SAM a observat ca oamenii traiesc in niste cutii ce le limiteaza potentialul vietii, ca spun ceva dar fac altceva, de unde rezulta ca isi creaza o realitate falsa din care cu greu se poate iesi. Este mirat ca oamenii, desi au ochi, vad doar problemele dar nu si potentialele ce le stau in fata; ca oamenii mananca atunci cand se simt goliti de energie si incearca sa o compenseze prin mancare, dar si furand energie de la ceilalti; ca oamenii nu au incredere in ei si-si pun increderea in lideri, invatatori sau guru, apoi se simt dezamagiti ca acestia nu le ofera raspunsurile pe care ei le asteapta. SAM a mai observat ca in esenta lor, oamenii sunt fiinte iubitoare, insa multi au ales sa traiasca in suferinta, lipsa si durere.

In adancul lui, SAM stie ca in afara de el, sunt si alti Maestri Ascensionati ce au ales sa vina pe Pamant si sa lucreze cu cei care au devenit fiinte constiente si au abandonat cautarea spirituala, pentru ca si-au acceptat esenta divina „EU SUNT” in fiecare moment prezent.

Multumindu-ne tuturor, pentru frumoasa energie pe care am creat-o in aceste doua zile minunate, Adamus a incheiat conferinta, reamintindu-ne ca…. „totul este bine in intreaga creatie”!!!

In cele din urma, dar nu in ultimul rand, am vrea sa amintim cate ceva si despre „ingredientul cheie”, ce a miscat energia tuturor, ajungand in straturile cele mai profunde ale sufletului, si anume – muzica.

Prezenta si ea la aceasta conferinta, prin Andres Holte & Cacina Spaeth, Gerhard Fankhauser, Einat Gilboa si Amir, muzica a fost „actorul” fara de care…piesa nu s-ar fi putut juca!…

Fie ca a fost vorba despre impartasirile muzicienilor, presarate de acorduri instrumentale fine, de recitaluri incitante sau de “replici” amuzante date lui Kuthumi sau Adamus, in timpul channel-urilor, pe intreg parcursul celor doua zile, muzica ne-a umezit ochii, ne-a facut sa ne unduim pe ritmul ei, sau chiar sa ne ridicam in picioare si sa dansam frenetic.

In plus, de nenumarate ori, condusi de unul sau altul dintre muzicieni, am facut cu totii toning-uri. In timpul lor, vibratia era atat de mare, incat, aveam impresia ca ingerii si oamenii s-au unit intr-un adevarat cor al celebrarii vietii.

Toning-ul (sau a canta tonuri muzicale folosind vocale), reprezinta, ca si respiratia constienta, o unealta spirituala ce ne pune in legatura directa cu esenta noastra divina si este exprimarea Vocii Spiritului nostru. Avand in vedere ca materia reprezinta sunet, pe diverse frecvente vibratorii, mai incete sau mai rapide, toningul ne face constienti de faptul ca noi suntem muzica sufletului si ne permite sa ne accesam sunetul nostru unic, al prezentei „Eu sunt”.

Asadar, una peste alta, a fost un weekend „de poveste”, in care am ras si am plans, am cantat si am dansat, intr-un cuvant am TRAIT cu adevarat si am fost mai reali ca oricand, pentru ca ne-am dat voie sa ne manifestam dupa indemnul inimii.

In zilele ce au urmat acestei celebrari extraordinare a vietii pe Pamant, ne-am simtit atat de pline de energie, de puternice si de hotarate sa ne urmam pasiunea inimii, cum n-am mai fost niciodata pana atunci. Astfel, am ales sa va impartasim si voua, aceste cateva idei si trairi ale noastre, in speranta ca, macar unele dintre ele, va vor fi de folos, sau ca va vor oferi ceva din mireasma unui astfel de eveniment spiritual.

Totodata, va invitam sa va exprimati si voi, sa ne puneti intrebari care va framanta, sa ne spuneti ce subiecte va intereseaza mai mult si ce probleme va impiedica inca sa traiti la maximum viata pe Pamant. Va vom raspunde cu bucurie, oferindu-va punctul nostru de vedere legat de orice va intereseaza. Ne puteti adresa intrebarile (sau comentariile) accesand optiunea contact din site-ul nostru sau direct prin blog.

Asadar, asteptam cu nerabdare mesajele voastre!

Va multumim tuturor ca ati ales sa va abonati la acest Newsletter si sa interactionati cu noi!

Va onoram, va iubim si va pretuim,

Carmen si Mirela

Avand in vedere ca am facut unele modificari in Calendarul Evenimentelor pe care le organizam in perioada urmatoare, va oferim mai jos varianta finala acestui nou program,ce va fi postata in curand si pe site:

AUGUST 2010

SCOLI CERCUL CRIMSON

L

M

M

J

V

S

D

1

SINCRONIZAREA IN NOUA ENERGIE

2

3

4

5

6

7

8

SCOALA ENERGIILOR SEXUALE

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

CALATORUL IN VIS –TRANZITIA MORTII

23

24

25

26

27

28

29

30

31

SEPTEMBRIE 2010

SCOLI CERCUL CRIMSON/SEMINARII RESPIRATIE

L

M

M

J

V

S

D

SEMINAAR-RESP./IMAGINATIE/CREATIE

1

2

3

4

5

ASPECTOLOGIA-NOUA PSIHOLOGIE

6

7

8

9

10

11

12

SCOALA ENERGIILOR SEXUALE

13

14

15

16

17

18

19

CALATORUL IN VIS – ASCENSIUNEA

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30
Intentionam sa organizam un seminar cu tema „RESPIRATIE/IMAGINATIE/CREATIE”, deoarece este o tema de mare actualitate, a carui abordare permite constientizarea limitelor pe care ni le-am pus in ceea ce priveste Imaginatia si Creatia, precum si desfiintarea lor in vederea plasarii noastre in fluxul Noii Energii a Creatiei.

Costul va fi 150 Ron/pers.

Pentru pensionari – 75 Ron/pers, iar pentru cei ce vin insotiti de un membru al familiei, sau recomanda seminarul si aduc cu ei o alta persoana, 100 Ron/pers.

Prin urmare, va rugam sa ne comunicati daca aveti intentia de a participa la acest seminar, pentru a ne ajuta in stabilirea locatiei si a marimii salii.

OCTOMBRIE 2010

SCOLI CERCUL CRIMSON/SEMINARII RESPIRATIE

L

M

M

J

V

S

D

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

CALATORUL IN VIS – NASTEREA

11

12

13

14

15

16

17

SINCRONIZAREA IN NOUA ENERGIE

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Posted in Blog Respiratia Constienta.