Respiratia Constienta: “INGERUL UMAN” INDIGO/CRISTAL de Celia Fenn

“INGERUL UMAN” INDIGO/CRISTAL de Celia Fenn

Copiii Indigo si de Cristal, nu doar gandesc si se comporta diferit, fata de predecesorii lor, dar sunt diferiti din punct de vedere spiritual. Corpurile lor subtile sunt mult mai dezvoltate si practic sunt „construiti” diferit. Avand in vedere faptul ca ei reprezinta treapta ce urmeaza in evolutia umana, aura lor poarta in ea samanta unei importante energii noi ce se naste pe planeta noastra.

Oamenii de stiinta recunosc deja ca fiecare fiinta umana are o mare parte din creier si din capacitatile ADN, in stare latenta (nefolosite), sau despre care se presupune ca nu ar fi de folos. Se merge pana acolo, incat, acest „extra ADN” se considera a fi „deseu”. Totusi, nu avem deaface cu „deseu” de ADN sau cu o „rezerva” de capacitati, ci este vorba despre un potential uman natural ce asteapta sa fie activat.

Fiecare om de pe planeta este dotat cu o capacitate naturala de a-si trezi acest potential, la nivelul sau maxim. Din punct de vedere metafizic, aceasta capacitate este considerata ca fiind Tiparul (Modelul) Ingerului Uman. Initial, s-a dorit ca oamenii sa poarte intreaga constiinta a esentei lor divine si a originilor angelice. Cu toate acestea, oamenii au fost de acord de a fi „deconectati” o perioada, de la aceasta constiinta inalta, pentru a putea explora in profunzime densitatea 3D. Acest lucru a determinat ca o parte a Tiparului (Ingerului Uman) sa fie dezactivat, pentru a se permite desfasurarea aceste faze de evolutie in cadrul densitatii 3D.

Insa, acum oamenii sunt gate de a se reconecta la tiparul original, deoarece au acumulat destula experienta in ceea ce priveste explorarea dimensiunii 3D. Suntem gata acum, sa integram aceasta experienta in fiinta noastra angelica. Suntem gata pentru a ne reconecta. Copiii Indigo si de Cristal sunt cei care fac legatura intre vechiul si noul tipar, generatiile lor reprezinta (metaforic) „Puntea Curcubeu” (a reconectarii noastre). Acesti copii se nasc cu tiparul angelic original in intregime „activat” si gata de a functiona in realitatea fizica!

Despre Tiparul Vechi si Tiparul Nou

Tiparul uman „vechi” se baza pe Sistemul Energetic al Corpului Subtil cu sapte chakre. Chakrele erau colorate, dupa cum urmeaza:

• Chakra Coroanei – Alb
• Chakra dintre sprancene – Indigo/Violet
• Chakra gatului – Albastru
• Chakra inimii – Verde/Roz
• Chakra Plexului Solar – Galben
• Chakra Sacrala – Portocaliu
• Chakra Bazala – Rosu

Tiparul „Ingerului Uman” are Treisprezece Chakre, iar culorile curg in valuri prin ele, in felul urmator:

• Coroana si Capul – Auriu si Argintiu
• Partea de sus a pieptului/Dreapta – Rosu
• Partea de sus a pieptului/Stanga – Albastru
• Inima si Abdomenul – Violet
• Mana si bratul Drept – Rosu/Violet
• Mana si bratul Stang – Violet
• Organele Sexuale si Radacina (Chakra) – Rosu/Portocaliu
• Soldul si coapsa Dreapta – Portocaliu
• Soldul si coapsa Stanga – Verde
• Genunchii – Galben
• Piciorul si glezna Dreapta – Portocaliu/Galben
• Piciorul si glezna Stanga – Galben/verde
• Steaua Pamantului (chakra din mijlocul talpilor) – Albastru/Verde

Asadar, de aceea ei sunt Diferiti!

In cadrul noului tipar energia curge direct in jos pe sira spinarii, apoi se ridica si o inconjoara, formand „aripi” de energie, asa cum ne imaginam ingerii. Asta inseamna ca noul „inger uman” este independent din punct de vedere energetic si se manifesta cu o energie de inalta vibratie si viteza. Prin urmare, copiii Indigo si de Cristal au mai multa energie si cauta sa si-o exprime in mod diferit.

Copiii Indigo, incearca sa traiasca aceasta explozie de energie prin miscare si creativitate, din acest motiv fiind, deseori, diagnosticati cu hiperactivitate si ADD (Sindromul Atentiei Deficitare). Nu este nimic in neregula cu acesti copii, doar isi manifesta energia ce curge prin ei, cu aceasta intensitate.

Pe de alta parte, copiii de Cristal, se exprima prin incetinirea energiei fizice si se concentreaza pe aspectele spirituale si multi-dimensionale.

Experienta „Ingerului Uman” Indigo

Copiii Indigo se nasc cu tiparul celor treispezece chakre activat. Misiunea lor este aceea de a fi distrugatorii sistemelor si, prin urmare, energia lor este concentrata in lumea exterioara.

Ei isi utilizeaza aceasta curgere intensa a energiei kundalini, experimentand lumea si a schimband energiile dense. Acesti ingeri umani au nevoie de intensitatea energiei lor pentru a darama si schimba vechile cai si densitati 3D, ale experientei umane.

„Furia” tipica a acestor copii Indigo este expresia energiei lor si este indreptata catre dizolvarea vechilor sisteme, sau curatarea vechilor energii.

Copiii Indigo au nevoie de ajutor si intelegere (din partea adultilor) pentru a intelege cum sa-si echilibreze aceasta curgere de energie.Nu este nevoie sa li se administreze medicamente precum Ritalin si Prozac pentru a fi adusi la „normalitate”.Acest tip de medicatie, nu face decat sa-i „decupleze” pe acestia de la tiparul lor de „inger uman” si sa-i limiteze doar la experienta 3D.

Experienta „Ingerului Uman” de Cristal

Acum, multi dintre cei cu trasaturi Indigo isi schimba caracteristicile in cele Cristaline, de vreme ce, munca celor Indigo este, in mare parte, incheiata. Ei se alatura noilor copii de Cristal.

„Ingerul Uman” de Cristal se afla aici pentru a aduce pe planeta experienta iubirii, a pacii si a armoniei si, din acest motiv, nu are nevoie sa se concentreze in mod intens asupra lumii exterioare, ca in cazul celor Indigo. Acesti copii cauta sa echilibreze, acum, energiile tiparului inalt cu cele ale tiparului de joasa vibratie.

„Incetineala” constatata in dezvoltarea multor copii de Cristal este doar expresia nevoii energiei lor kundalini, de natura – inger uman – de a se concentra pe starea dintre constiinta dimensiunilor 3D/4D si cea a constiintei angelice multi-dimensionale.

Adultii, care se afla in procesul activarii programelor legate de ascensiune invata, de asemenea, sa lucreze cu un mod diferit de curgere a enegiei kundalini in fiinta lor, ce este mult mai puternica si intensa, avand ca efect echilibrarea energiilor dintre cele treisprezece chakre.

A fi plini de intelegere fata de Copiii Nostri

Pe masura ce cititi acest articol, va invit sa intelegeti ca Noii Copii sunt
Diferiti. Energia lor este mult mai rafinata, pura si intensa.

Ei sunt mult mai senzitivi si simt la nivele mult mai adanci. Inteleg cine sunt si au o constiinta si constienta multi-dimensionala.

Este nevoie sa-i onoram pentru cine si ceea ce sunt ei si sa incetam de a mai incerca sa-i determinam sa se conformeze paradigmelor, sau vietii 3D.

Sarbatoriti Noul Inger Uman, ce poate fi copilul vostru!!

(Articol preluat si tradus de pe site-ul www.starchildglobal.com)

Posted in Blog Respiratia Constienta.