Scolile Cercului Crimson – Prezentare Generala

Aceste scoli declanseaza procese profunde, de introspectie interioara, de constientizari si eliberari ale unor blocaje ascunse adanc in fiinta noastra. Ele se desfasoara intr-un Spatiu Sigur, creat de profesori impreuna cu entitatile angelice ce sustin energiile scolilor, profesorii fiind antrenati in mod corespunzator pentru a facilita aceste procese.

Nu este vorba doar de transmiterea unor informatii mentale inedite, ci de facilitarea unui proces de deblocare a energiilor. Aceste blocaje reprezinta traume vechi ce vin, de cele mai multe ori, din alte vieti, sau chiar din aceasta viata si sunt practic de neidentificat la nivel mental, deoarece, de regula, informatiile legate de traume profunde sunt blocate la nivel mental. Alegerea de a participa la o astfel de scoala demonstreaza faptul ca sunteti pregatiti pentru a trece prin acest proces eliberare a unor energii vechi si a va regasi echilibrul – un termen mai potrivit pentru vindecare.

Atat Tobias, cat si Adamus Saint-Germain, au mentionat expres, in mai multe randuri, ca aceste scoli sa se desfasoare in cadrul si curicula in care au fost create, pentru a reprezenta cu adevarat un Spatiu Sigur, in care participantii isi pot exprima sau scoate la iveala ranile sau dezechilibrele, pentru a putea fi eliberate, depasite si rezolvate pentru totdeauna.

Scoala “New Energy Synchrotize” (Sincronizarea in Noua Energie) – Dincolo de hipnoza

Saint-Germain a ales ca numele acestui curs sa fie „Synchrotize” combinand cuvintele sincronizare si hipnoza. In acest fel, el explica faptul ca de foarte multa vreme am trait sub valul hipnozei de masa, actionand in baza unor sisteme de credinta vechi, ce nu mai corespund epocii actuale. Cand o persoana incepe sa faca alegeri constiente, isi aduce in viata potentiale si experiente noi, observand curgerea sincronicitatii in derularea acestora (desfasurarea evenimentelor in modul cel mai potrivit, in functie de alegerea facuta). Asadar, putem fi Creatori adevarati in vietile noastre. Daca doar cateva persoane incep sa se rupa de straturile hipnotice ale societatii, intreaga matrice se modifica, activandu-se astfel potentiale pentru ca si altii sa poata rupe hipnoza.

pentru mai multe detalii click aici »


Scoala despre Energiile Sexuale, a lui Tobias – Intelegerea abuzului fizic, psihic si psihologic

Energia Sexuala reprezinta “seductia” – ademenirea, manipularea, dorintele deviante si nesanatoase, prin intermediul carora fiintele umane se exprima si relationeaza intre ele, de cele mai multe ori, acum, pe Pamant. Energia Sexp.|ala a omenirii se afla intr-un profund dezechilibru, de multa vreme, deoarece se bazeaza pe atragerea energiei de la cei din jur si cedarea ei in acelasi mod, generand un sistem entropic de hranire energetica, ce se poate autodistruge. Atat timp cat vom perpetua acest dezechilibru vor exista brese in energia noastra proprie prin care energia creatoare va contina sa se scurga, facand jocul dualitatii si al vietii marunte, bazata pe supravietuire. Aceasta scoala ofera oportunitatea de a deveni constienti de felul dramatic in care am experimentata pana acum acest dezechilibru, atat in aceasta viata cat si in cele precedente, precum si modalitatile prin care putem alege sa ne echilibram si sa ne conectam la Esenta noastra, aducandu-ne in unitate intreaga fiinta.

pentru mai multe detalii click aici »


Scoala de Aspectologie, a lui Tobias

Aceasta scoală ne ajuta sa înțelegem „Aspectele”, care sunt in general expresii sanatoase si echilibrate ale Sinelui nostru, create de acesta pentru a îndeplini o sarcina, sau un scop specific si reprezinta un proces natural. Ele sunt ca niste roluri pe care un suflet si le creează pentru a experimenta viata. De multe ori, insa, aspectele noastre devin fragmentate, sau ranite, afectandu-ne viata intr-o maniera dificila. O fiinta umana are nenumarate aspecte ce provin din aceasta viata sau din vieti trecute si chiar din perioada anterioara existentei pe Pamant. Parcurgand aceasta scoala putem deveni constienti de modul in care ne putem crea aspecte complet integrate, ce ofera sufletului nostru posibilitatea de a experimenta viata in bucurie. De asemenea, avem oportunitatea de a deveni constienti de procesul de integrare a aspectelor fragmentate, traumatizate si ranite, create de Sinele nostru de-a lungul intregii sale calatorii, proces ce transcede rezistenta si limitarile uneia sau alteia dintre parti. Este interesant, ca acest proces de integrare a aspectelor este simplu si complex in acelasi timp. Este complex, deoarece ele isi manifesta toate trairile, traumele si ranile, prin fiinta care suntem noi acum, calea clasica de aducere la matca a lor, prin procesare mentala fiind total ineficienta, pentru ca genereaza o si mai mare fragmentare a acestora. Este simplu pentru ca este un proces natural ce nu are nevoie decat de permisiunea de a se desfasura.

pentru mai multe detalii click aici »


Scoala Calatorului in Vis, a lui Adamus Saint-Germain – Tranzitia prin Moarte

Trecerea din taramul fizic in taramurile non-fizice, prin poarta ce se numeste Moarte si parcurgerea drumului ce traverseaza aceste tramuri, pana la PODUL DE FLORI, fiind insotiti de Saint-Germain si ingerii din Consiliul Crimson, reprezinta trairea unei experiente de o frumusete greu de descris in cuvinte, unica pentru fiecare participant ( PODUL DE FLORI este denumirea metaforica a pragului dintre taramurile apropiate Pamantului si taramurile Angelice). Desi subiectul principal al acestei scoli este Moartea, in mod paradoxal, prin trairea acestei experiente, ne putem re-descoperi propria viata si bucuria de a o trai, deoarece, privita din perspectiva lumilor non-fizice viata capata o noua conotatie, pe care Saint-Germain ne-o evidentiaza cu elocventa. Astfel, se spulbera iluzia ca Moartea este un punct terminus si o data cu aceasta se pot elibera multe emotii si frici ce au fost atasate de acest subiect, din vremuri ancestrale. Participantii primesc, de asemenea, certificarea pentru a profesa aceasta activitate, daca doresc.

pentru mai multe detalii click aici »


Scoala Calatorului in Vis, a lui Adamus Saint-Germain – Tranzitia prin Nastere

Procesul invers, de trecere din taramurile non-fizice in cel fizic, prin Nastere, experimentat in cadrul acestei scoli, ne face constienti de faptul ca Nasterea nu este doar un proces biologic, ci si un proces spiritual miraculos, care permite sufletului sa se intrupeze intr-un corp biologic. De asemenea, energia scolii este diferita de cea a Tranzitiei prin Moarte, deoarece procesul este diferit si intr-un fel mai dificil, contrar credintei majoritatii oamenilor. Intruparea este mai dificila decat iesirea din corp datorita efectului de respingere al materiei fata de energia angelica a sufletului ce vine la incarnare, creandu-se un punct de trauma. Aceasta trauma poate fi eliminata din experienta umana daca inainte de intrupare are loc o conexiune constienta intre entitatea ce vine la incarnare si parintii-gazda. Aceasta conexiune poate fi stabilita de ghidul spiritual, numit ADULA. Toti participantii acestei scoli primesc certificare de ADULA, avand astfel oportunitatea de a profesa aceasta activitate, ce poate fi foarte implinitoare, atat pentru ADULA cat si pentru parinti. Totodata, cei ce participa la aceasta scoala au ocazia de a-si re-experimenta propria nastere.

pentru mai multe detalii click aici »


Scoala Calatorului in Vis, a lui Adamus Saint-Germain – Tranzitia Ascensiunii

Ascensiunea reprezinta punctul final al calatoriei noastre, de la plecarea de ACASA – din sanul Divinitatii, pana in momentul in care devenim creatori deplini, Dumnezeu de asemenea, reprezentand de fapt incheierea ciclului incarnarilor pe Pamant. Ascensiunea este o alegere constienta, bazata pe sentimentul foarte personal, ca esti pregatit sa iesi din acest ciclu, alegere ce determina multe, foarte multe schimbari in viata noastra. Ea reprezinta motivul intregii noastre existente. Schimbarile provocate de aceasta alegere reprezinta curatarea tuturor energiilor de care nu mai avem nevoie in viata noastra pentru ca, Ascensiunea inseamna a lasa la o parte tot ce credeai ca te defineste, toate vechile credinte cu limitarile inerente, pentru a putea deveni ceea ce esti tu, cu adevarat.

pentru mai multe detalii click aici »


Scoala „Descopera-ti Pasiunea”

Din ce in ce mai multi oameni se intreaba “Care este pasiunea mea?”Pasiunile de pana acum tind sa dispara, pe masura ce oamenii se transforma si se deschid catre un alt nivel de constiinta.
Sentimentul de pierdere a pasiunii poate fi unul dintre cele mai provocatoare experiente ale acestui proces. Ne simtim pierduti, indiferenti, sau cateodata, chiar fara speranta, in lipsa pasiunii noastre. Dar, pe masura ce constiinta se schimba, se va schimba totul in jur. Asadar, nu ar trebui sa ne surprinda ca pasiunile noastre vechi, bazate pe o intelegere strict umana, se vor schimba, de asemenea.
Incercam sa recream o pasiune fundamentata pe niste concepte vechi si suntem dezamagiti atunci cand aceste activitati nu ne aduc entuziasmul si bucuria de altadata. In cadrul acestei Scoli puteti incepe sa intelegeti diferenta dintre pasiunea pur umana si adevarata pasiune a sufletului. Veti descoperi ca pasiunea reprezinta dorinta sufletului de a-si exprima bucuria, iar aceasta bucurie este parte din orice alegeti sa faceti in viata voastra.

pentru mai multe detalii click aici »


Training pentru a deveni Invatatori ai Cercului Crimson

Poza CCASMentorTeachers

 Dupa experimentarea impactului puternic al unuia dintre workshop-urile de mai sus, unii dintre participanti se pot simti atrasi sa predea aceste materiale si altora. In Romania, aceste training-uri au loc in mod regulat, ca si scolile descrise mai sus. Pentru a putea fi admisi la training, pe langa cerinta de baza de a fi participat anterior la workshop, mai este si aceea de a avea ceva experienta in munca cu energia.

 

pentru mai multe detalii click aici »


Fiecare clasa de training pentru invatatori este condusa de doi invatatori mentori, autorizati de Cercul Crimson. Pentru mai multe informatii suplimentare despre a deveni Invatator Certificat al Cercului Crimson, pentru Studii Avansate (Scoli) va rugam contactati pe Carmen Rivalet, la adresa carmen.rivalet@gmail.com, sau prin formularul de contact al acestui site.

One Comment

  1. Tobias-Sexual Energies School, pentru mine, a adus claritate. Categoric te transforma. Cum te transforma? Nu gasesc cuvinte sa explic cum si in ce fel. De altfel nici nu vreau sa descriu experienta celor 3 zile de curs caci orice cuvant nu ar fi decat o limitare. Este de „ne-descris”! :))) In schimb, pot spune ca Imi Multumesc pentru un asemenea dar. Este o experienta vie. O respiri. O simti. O traiesti si ramane cu tine.
    Multumesc lui Carmen si Mirelei, pentru mine, sunt teacherii perfecti!

Lasă un răspuns