Scoala Calatorului in Vis, a lui Adamus Saint-Germain – Tranzitia ascensiunii

Prezentata de Carmen Rivalet, instructor certificat.

http://www.youtube.com/watch?v=Z5JzMR-uCgo

Adamus-Saint Germain completeaza trilogia Dream Walker Schools (Scolile Calatorului in Vis) cu Dream Walker Asoensicn Trarsitions School (Calatorul in Vis – Tranzitia in Ascensiune). In aceste trei zile intense ale Scolii, Saint-Gennain va discuta despre trecerea prin procesul de ascensiune, in corp fizic. Acest proces intervine cand o fiinta umana isi da prmisiunea de a se reuni cu intreaga sa parte divina in timp ce se afla inca in corp fizic, pe Pamant, fara sa mai treaca prin moarte si prin procesul reincarnarii. Adamus spune ca este cel mai dificil proces prin care poate trece o fiinta umana si, de asemenea, cel mai sacru.

Celelalte doua scoli induse in trilogie sunt: Dream Walker Death (Calatorul in Vis – Tranzitia prin Moarte) si Dream Walker Birth (Calatorul in Vis – Tranzitia prin Nastere ). Cursantii nu sunt nevoiti sa completeze aceste doua scoli de mai sus pentru a putea participa la Scoala de Ascensiune.
Experienta acestui workshop include opt sesiuni, transmise prin channel de Adamus Saint-Germain din Consiliul Crimson, prin Geoffry Hope, inregistrate pe DVD-uri si de asemenea, discutii de grup conduse de instructori, contemplari personale si teme pentru acasa.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Bucuresti, Romania – Adresa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTA: În cazul in care doriti ca aceasta scoala sa se desfasoare in localitatea dv. de rezidenta, va rog sa contactati profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Vineri: 09:00 – 10:00
– Înregistrarea participantilor
Vineri: 10:00 – 17:00
Sambata : 10:00 – 17:00
Duminica: 10:00 – 16:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Clasa este limitata la 12 persoane

* Cost

  • 500 USD pentru inscrieri cu mai mul de 2 saptamani inainte de eveniment
  • 600 USD pentru inscrieri in ultimile 2 saptamani ce preced evenimentul
  • 1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala.
    (pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)

Pretul include traducerea completa in Limba Romana a channel-urilor, precum si alte materiale ajutatoare pentru a fi revazute ulterior. In cazul in care studentul doreste si inregistrarea audio a channel-urilor, pretul se majoreaza. Pentru acest lucru va rugam sa contactati instructorul.

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)


Impartasiri si experiente


Am inceput sa simt mult mai profund:
– diferenta dintre un ACUM de suprafata si un ACUM dus in profunzime;
– cum respiratia mea ca valurile unei mari linistite cand atinge tarmurile Sufletului meu, trezeste Bucuria;
– ca am facut spatiu in fiinta mea pentru venirea ACASA a aspectelor mele;
– ca s-a resetat, rearanjat interiorul meu, nelasand loc compromisului in situatii inedite pentru mine. Imi este clar de ce am venit in aceasta viata. Aceasta scoala a fost precum “cireasa de pe tort”. EU SUNT CEEA CE SUNT!
A.V.

In timpul scolii de Ascensiune am revenit la mine, am facut pace cu mine si m-am reconectat la tot ceea ce este. Desi am fugit cat am putut de aceasta scoala a Ascensiunii, acum, dupa ce mi-am dat voie sa o parcurg, am senzatia ca a fost cea mai usoara si mai frumoasa dintre toate. Am simtit, dincolo de informatia deja cunoscuta mintii mele, ca – Da, Eu Sunt Tot Ceea Ce Sunt! In fine, acum am inteles scopul intregii calatorii. Absolut totul in drumul meu a dus aici, la aceste momente grandioase. Multumiri adevarate, tuturor !
L.V.

Lasă un răspuns