Scoala Calatorului in Vis, a lui Adamus Saint-Germain – Tranzitia prin Nastere

Prezentata de Mirela Ghenea si Carmen Rivalet, instructori autorizati

http://www.youtube.com/watch?v=L0qASEH8lEw

Naşterea nu este doar o experienţă fizica şi medicală, ci un proces spiritual miraculos care permite sufletului să se intrupeze intr-un corp biologic. Ca şi Ghid (ADULA), certificat pentru Calatoria în Vis-Tranziţia prin Naştere, tu poţi fi un partener „cheie” în această călătorie, experimentând propria ta Tranziţie, de asemenea.

Conţinutul cursului include importanţa şi beneficiile Calatoriei în Vis pentru Naştere, rolul părinţilor gazdă, discuţii de grup şi ghidare pentru cei ce aleg acset lucru ca şi profesie.

Pregătirea şi instruirea pentru a deveni ADULA (Calator în Vis în Tranziţia prin Naştere) se petrece pe parcursul a două zile şi jumătate, fiind condusă de Adamus Saint~Germain, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe şi inregistrat pe DVD-uri.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Bucuresti, Romania – Adresa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTA: In cazul în care doriţi ca aceastã scoală să se desfăşoare in localitatea dv. de rezidenţă, vã rog să contactaţi profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Vineri : 18:30 – 19:00
– Inregistrarea participantilor
Vineri : 19:00 – 21:00 – sesiune de seară
Sambata : 10:00 – 17:00
Duminica: 10:00 – 16:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Clasa este limitata la 12 persoane

* Cost

  • 500 pana cel tarziu cu o sapt. inainte de eveniment
  • 600 USD pentru inscrieri in saptamana ce precede evenimentul
  • (pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)
    1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala.

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)


Impartasiri si experiente


Dragele mele, intr-un spatiu sigur, sustinut cu multa dragoste si atentie de voi, am simtit imbratisarea datatoare de viata a Eesei. Mi-am reamintit ca in viata mea este vorba doar despre mine. M-am simtit onorata sa va am, prezente la ceremonia alegerii vietii. Cu sufletul plin de multumire, va imbratisez.
L.

Lasă un răspuns