Scoala Calatorului in Vis, a lui Adamus Saint-Germain – Tranzitia prin Moarte

Prezentata de Carmen Rivalet, instructor certificat

http://www.youtube.com/watch?v=cf0wG-DDY8k

Tradiţia Călãtorilor în Vis pentru Tranzitia prin Moarte revine în actualitate, în această perioadã a Noii Energii, prin pregătirea oferită de Saint-Germain, transmisă de Geoffrey Hoppe şi redată pe DVD-uri. Noii Cålători în Vis vor ajuta clientul să se elibereze de corpul fizic cu blândeţe, apoi vor menţine energia lui in siguranţă şi cu bucurie in tărâmurile non-fizice ale Pământului pe perioada procesului de tranziţie şi a funeraliilor. In final, Calatorul în Vis ghidează clientul către Podul de Flori, de unde ingerii îl vor însoţi spre tărâmurile angelice, in partea finală a călătoriei sale de tranziţie.

Această şcoală de trei zile include experimentare unei Călătorii în Vis, propriu-zisă şi, de asemenea, indrumare şi certificare, pentru a
folosi experienţa Călătoriei in Vis ca şi facilitator profesionist pentru Calatoria în Vis – Tranziţia prin Moarte. In preţul şcolii sunt incluse, traducerea în Limba Romană a tuturor channel-urilor, precum şi alte materiale ajutătoaare. In cazul in care studentul doräte să obţină şi inregistrarea audio a scoli pe CD-uri, preţul va fi majorat. Vă rugăm să contactaţi profsorul pentru a lãmuri acestui lucru.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Bucuresti, Romania – Adresa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTA: In cazul in care doriti ca aceasta scoala sa se desfasoare in localitatea dv. de rezidenta, va rog sa contactati profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Vineri : 09:00 – 10:00
– Inregistrarea participantilor
Vineri : 10:00 – 17:00
Sambata : 10:00 – 17:00
Duminica: 10:00 – 16:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Clasa este limitata la 12 persoane

* Cost

  • 500 pana cel tarziu cu o sapt. inainte de eveniment
  • 600 USD pentru inscrieri in saptamana ce precede evenimentul
  • 1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala.
    (pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)


Descarcă PDF


Impartasiri si experiente


La scoala Calatoria in Vis – Tranzitia Mortii, am primit suma energiilor care veneau la mine. In respiratiile blande, line, totul curgea, pluteam. Inaintea calatoriei pe Calea Anasazi, in respiratia si spatiul sigur pe care l-am creat impreuna, s-a intamplat ceva absolut minunat. Simtirile erau atat de puternice, incat nu puteau fi explicate in cuvinte. Dupa acest curs, am primit 5 ore cu Divinitatea mea, fara egal. Multe multumiri pentru aceasta experienta, care a reusit, dupa atatia ani, sa ma ajute sa-mi dau maretie. Cu adevarat aceasta scola mi-a schimbat viata.
A.

Lasă un răspuns