Scoala de Aspectologie, a lui Tobias – Psihologia Noii Energii

Prezentata de profesor certificat CARMEN RIVALET

http://www.youtube.com/watch?v=1ib-J5bUaaA

In acest curs intensiv de trei zile Tobias ne introduce in studiu ,,aspectelor”. In general, aspectele sunt expresii sanatoase si echilibrate ale Sinelui, create pentru a indeplini o sarcina sau un scop specific. Dar, de multe ori, aspectele pot deveni fragmentate sau ranite, afectandu-ne viata intr-o maniera dificila. Intelegerea aspectelor poate ajuta orice om sa descopere modul in care isi poate crea parti proprii, pentru a rezolva situatii din viata. Participantii la acest curs invata cum sa-si creeze „spatiul sigur“ in viata lor, ceea ce reprezinta o invitatie pentru fiecare parte a lor de a veni la integrare, fara procesare, consiliere, medicamente sau terapii lungi si costisitoare.

Acest workshop ofera solutii si instrumente practice, care sunt potrivite pentru:

 1. Cei ce cauta solutii reale, (libertate) dincolo de ceea ce poate fi obtinut prin terapii tipice de consiliere;
 2. Cei ce cauta sa devina creatori constienti in propriile vieti;
 3. Cei ce sunt facilitatori, terapeuti, consilieri, psihologi profesionisti, etc. Mai multe informatii despre Aspectologie (in limba engleza) pot fi gasite accesand link-ul:
  http://www.crimsoncircle.com/ASP/tabid/1311/Default.aspx

Experienta acestui workshop presupune opt sesiuni de channel pe DVD transmise de Tobias prin Geoffrey Hoppe si de asemenea, sesiuni de respiratie, cat si discutii de grup conduse de profesor.
Recomandare:
Va sugeram sa participati mai intai la Şcoala Energiilor Sexuale a lui Tobias (SES) si apoi la Şcoala de Aspectologie, deoarece in prima invatati sa recunoasteti si sa constientizati energiile, in asa fel incat sa nu va simtiti coplesiti pe masura ce aspectele voastre vor incepe sa-si faca simtita prezenta, in timpul si dupã Şcoala de Aspectologie. Mai multe informatii despre SES puteti gasi accesand link-ul :
www.crimsoncircle.com

NOTA : Cei care urmeaza tratamente cu medicamente psihotrope (adica cele ce actioneaza asupra psihicului, alterand realitatea) nu pot participa la Şcoala de Aspectologie.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Bucuresti, Romania – Adresa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTA: In cazul in care doriti ca aceasta scoala sa se desfasoare in localitatea dv. de rezidenta, va rog sa contactati profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Vineri : 09:00 – 10:00
– Inregistrarea participantilor
Vineri : 10:00 – 17:00
Sambata : 10:00 – 17:00
Duminica: 10:00 – 16:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Clasa este limitata la 4 persoane

* Cost

 • 500 pana cel tarziu cu o sapt. inainte de eveniment
 • 600 USD pentru inscrieri in saptamana ce precede evenimentul
 • (pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)
  1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala.

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)

« Inapoi la Scoli Scoala Calatorului in Vis – Tranzitia prin Moarte »


Descarcă PDF

2 Comments

 1. Completând cele spuse anterior, aș vrea să adaug că în timpul acestei școli mi-am recăpătat abilitatea de a respira. Din când în când mai apar blocaje, dar de cele mai multe ori mă bucur de o respirație profundă, completă, plină de bucurie și dătătoare de viață. În plus, mi-au cam dispărut fricile. Mă observ cât de liniștită sunt în situații care altă dată îmi creau o stare de anxietate. Sunt și alte transformări pe care le simt, dar pe care mintea mea încă nu știe să le așeze în sertărașe și să le dea un nume. Sunt foarte bucuroasă, foarte mulțumită și foarte recunoscătoare mie însămi, că am ales să reiau școala cu acești MAEȘTRI lângă mine.
  L

 2. A fost a doua oară când am urmat această școală. Altfel am trăit-o, alte înțelesuri mi-au fost revelate. Am devenit un observator mai bun al meu și al celorlalți. Sunt mai conștientă de realitatea faptului că celălalt este oglinda mea. Am integrat din aspectele mele. Experiența generată de această școală este de neînlocuit în practica mea de psihoterapeut.
  Cuvintele sunt limitate în a descrie minunata energie ce curge în timpul acestei școli. Facilitatori si studenți, împreună crează potențiale. În spațiul sigur susținut cu fermitate și blândețe (da, se poate!), experiențele personale își găsesc într-un mod lin rezoluția.
  Mulțumesc co-creatorilor acestui curs.
  L

Lasă un răspuns