Scoala “Descopera-ti Pasiunea”

Prezentata de Mirela GHENEA, Instructor Certificat

http://www.youtube.com/watch?v=7y6mdxdHt20

Pasiunea noastra umana veche pare sa dispara, pe masura ce trecem prin procesul spiritual de trezire. Pasiunea pentru munca pe care o facem, pentru un hobby, sau pentru o cauza politica ori sociala, adesea nu o mai regasim. Pentru multi dintre noi, chiar si pasiunea pentru cautarea iluminarii spirituale se atenueaza.

Sentimentul de pierdere a pasiunii poate fi una dintre cele mai provocatoare parti ale trezirii noastre spirituale. Ne simtim pierduti, indiferenti sau, cateodata, fara speranta in lipsa pasiunii noastre. Dar, asa cum spune Tobias, noi urmeaza sa schimbam totul in ceea ce priveste constiinta noastra. Asadar, nu ar trebui sa fie o surpriza ca vechea pasiune, bazata pe o intelegere strict umana se schimba si ea. Astfel, incercam sa recream o pasiune fundamentata pe concepte vechi si suntem dezamagiti cand aceste noi activitati nu ne mai aduc entuziasmul si bucuria de altadata.
In cadrul acestei scoli puteti incepe sa intelegeti diferenta dintre pasiunea vechii energii si adevarata pasiune a sufletului. Veti descoperi ca pasiunea reprezinta dorinta sufletului de a-si exprima bucuria, iar aceasta bucurie poate fi regasita in orice alegeti sa faceti in viata voastra.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Adresa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTA: În cazul in care doriti ca aceasta scoala sa se desfasoare in localitatea dv. de rezidenta, va rog sa contactati profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Ziua 1:   10:00 – 10:30  – Înregistrarea participantilor
Ziua 1:   10:30 – 16:00
Ziua 2:   10:00 – 16:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Minim 2 participanti

* Cost

  • 300 USD pentru inscrieri cu mai mult de 0 saptamana inainte de eveniment
  • 400 USD pentru inscrieri in ultima saptamana ce precede evenimentul
  • 1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala
    (pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati:
Mirela Ghenea – Instructor Certificat
Mobil: +(40) 766/292891
Email: mirela.ghenea@gmail.com

« Inapoi la Scoli

One Comment

  1. Scriem aceste randuri la 2 săptămâni duăa absolvire și după un maraton de 3 cursuri, parcurse în 3 luni: Aspectologie, Synchrotize și Pasiune. Au fost cele mai minunate daruri pe care ni le-am oferit în această perioadă. Ne uităm unul la celălalt și vedem bucuria. Bucuria de a fi, de a face, de a avea. Ne uităm în noi inșine și ne dăm seama că trăim cu adevărat. Ne uităm în jurul nostru și observăm cum aproape totul a devenit mai ușor pentru noi, curge, se aranjează la locul și timpul potrivit fără forțare. Când stăm de vorbă și ne împărtășim unul altuia experiențele, trăirile, ne întrebăm:”Chiar trăim aceste lucruri? Chiar există așa ceva?” Experiența noastră este martora noastră. DA, EXISTĂ PASIUNE. DA, VIAȚA TRĂITĂ CU PASIUNE ESTE MINUNATĂ, UȘOARĂ ȘI INSPIRATOARE PENTRU CEI DIN JUR.
    L si B

Lasă un răspuns