Scoala despre Energiile Sexuale, a lui Tobias – Intelegerea abuzului fizic, psihic si psihologic

Prezentata de Carmen RIVALET si Mirela GHENEA, Instructori Certificati

http://www.youtube.com/watch?v=9a6XRxwRj18

Acest profund workshop de trei zile se orienteaza pe abuzul fizic, psihologic, psihic si sexual si este deosebit de folositor:

  1. Celor a caror viata a fost sau este afectata ca urmare a unui abuz;
  2. Facilitatorilor care lucreaza cu pacient ce au astfel de probleme;
  3. Celor care doresc sa inteleaga dinamica energiilor inter-personale din punctul de vedere al Noĭi Energii.

Acest workshop cuprinde sase sesiuni de transmisii ale lui Tobias din Consiliul Crimson, prin Geoffrey Hoppe, inregistrate pe DVD precum si activitati si discutii conduse de instructori.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Bucuresti, Romania – Adrsa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTĂ: In cazul in care doriti ca aceastã scoala sa se desfasoare in localitatea dv. de rezidenta, va rog sa contactati profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Vineri:       09:30 – 10:00 – Înregistrarea participantilor

Vineri:       10:00 – 17:00

Sambata: 10:00 – 17:00

Duminica: 10:00 – 16:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Clasa este limitata la 12 persoane

* Cost

 

  • 500 USD pentru inscrieri cu mai mult de o saptamana inainte de eveniment
  • 600 USD pentru inscrieri in ultima saptamana ce precede evenimentul
  • 1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala

(pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)


Descarcă PDF


Impartasiri si experiente


Cursul a fost o experienta interesanta, o noua etapa, o noua treapta in evolutia constiintei. Am simtit si am inteles lucruri care ne-au schimbat definitiv felul in care privim viata si relatiile cu ceilalti oameni. Multumim pentru aceasta sansa.
L. si B.

As teachers you do both very well. As it is not only puting DVD on and watch the ‘movie’.
You both know to teach the Crimson Circle materials and interact in it and with the students. For me SES was important, it has given me already trust on a human level to deal with past issues and times. At the end to come fully into the body is the thing to do, and loving our selfs and all aspects. But it needs trust and awareness, and thats coming step by step for me.
(Ca si instructori/invatatori, amandoua v-ati descurcat foarte bine, deoarece nu este vorba doar de a pune DVD-urile si a privi “filmul”. Voi stiti sa transmiteti materialele Cercului Crimson si sa interactionati cu studentii, in acelasi timp. Pentru mine SES a fost importanta, mi-a dat deja incredere la nivel uman, pentru a putea sa-mi inteleg problemele vechi. In concluzie, nu avem altceva de facut decat sa fim in intregime in corp, sa ne iubim pe noi precum si toate aspectele noastre. Dar este nevoie de incredere si constientizare, si asta, la mine, vine pas cu pas).
P. Olanda

Am trait trei zile de neuitat! A fost pentru mine un moment de referinta, un standard de bucurie si incredere in mine si ori de cate ori ma simt descumpanit, sau am mici “rataciri”, automat apelez la acele clipe minunate pe care voi mi le-ati daruit. Evident, totul, la alegerea mea. Nu stiu cum ar fi fost daca faceam acest curs in 2007 la Poiana Brasov, dar am senzatia ca niciodata si nimic nu ar fi putut fi mai bine decat acest curs pe care mi l-am daruit, prin VOI, in aceste trei zile. Tobias a fost de o blandete si caldura rar intalnite, iar cei doi TEACHERI au fost magnifici: o armonizare perfecta.
V.

Pentru mine nu exista cuvinte ca sa va pot multumi indeajuns pentru iubirea voastra care m-a ajutat sa gasesc raspunsurile la multe intrebari rostite sau nerostite (inconstiente), dupa care sufletul meu tanjea de peste mai bine de 10 ani. Dar cel mai important lucru pe care l-am invatat, cel care ne impiedica sa traim bucuria fiecarei clipe pe Pamant, este Iubirea de Sine. Intelegerea acestui lucru, dar mai ales simtirea lui mi-au dat aripi sa ma pot desprinde total de durerea (drama) din trecut si sa pot privi cu incredere in viitor, traind prezentul ca pe Tot Ceea Ce Este. Ma bucur sa constat ca lacrimile mele curg acum doar pentru a celebra Miracolul care este Viata. Va imbratisez cu simtirea a Tot Ceea Ce Sunt!
D.

Atmosfera a fost deschisa, de acceptare, caldura si incredere; m-am simtit confortabil si in siguranta. Continutul workshopului: bucata lipsa intr-un puzzle in care aveam adunate multe introspectii, analize, evenimente din trecut si multe informatii de ordin religios si psihologic. Simplu si minunat. Cu mult drag si multe, multe multumiri,
M.

Pentru mine Tobias-Sexual Energies School , a fost o experienta intensa, coplesitoare dar si eliberatoare. Am invatat sa respir si sa ma aduc Acasa. Am invatat sa eliberez traume din trecut care erau cu mine fara sa mai stiu de ele. Si nu in ultimul rand, am invatat sa ma intorc catre mine cu iubire. Am simtit sustinerea si iubirea voastra, draga Carmen si Mirela. Va multumesc pentru atmosfera calda si prietenoasa in care m-am simtit atat de bine!
C.

2 Comments

  1. Poate fi oricand doresti. Comunica-ne datele pentru 3 zile (la rand) si programam o scoala. Noi suntem in Bucuresti. Organizam scoli si in alte orase din Romania insa nr de participanti trebuie sa fie mai mare pentru a ne acoperi cheltuielile de transport si cazare, altfel invitam doritorii sa vina la Bucuresti. Tu unde locuiesti? Inainte de a stabili evenimentul te invitam sa citesti cu atentie descrierea scolii si conditiile de participare. Multumim!

Lasă un răspuns