Şcoala lui Adamus Saint-Germain – New Energy Synchrotize (Sincronizarea în Noua Energie)

Prezentata de Mirela Ghenea, Instructor Certificat

http://www.youtube.com/watch?v=4kgNAdrbxCI

„Bine ati venit la Școala „New Energy Synchrotize”, in care vom explora natura realitatii, efectele sistemelor de credinta si modul in care puteti face alegeri constiente in viata voastra, astfel incit sa va creati realitatea pe care o alegeti pentru voi insiva.”

Adamus Saint-Germain

Synchrotize ajuta o persoana sa-si priveasca credintele si straturile acestora si apoi sa le elibereze pe cele care nu-i mai sunt de folos. Utilizand instrumentul simplu, oferit de Saint-Germain, o persoana va invata cu usurinta cum sa-si faca propriile alegeri constiente si sa le plaseze in peisajul realitatii sale. Cand aceasta se intampla, persoana realizeaza ca in viata sa exista o curgere a sincronicitatii.

Aceasta Şcoala unica de trei zile si jumatate incepe seara si este prezentata de Instructori Certificati pentru „New Energy Synchrotize”. Ea include sase sesiuni de DVD-uri, transmise de Saint-Germain, din Consiliul Crimson, prin Geoffrey Hoppe, punand accentul in mod special pe a da drumul la tot, a crea propria realitate, pe alegerea constienta si a invata cum sa facilitezi acest proces pentru altii. articiparea la acest curs va poate acredita, de asemenea, ca si Facilitator unu-la-unu, pentru a practica acest lucru cu clienti.

Data: consultati CALENDARUL Evenimentelor

Locatia: Bucuresti, Romania – Adresa exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior
NOTA: În cazul in care doriti ca aceasta scoala sa se desfasoare in localitatea dv. de rezidenta, va rog sa contactati profesorul organizator.

Limba folosita : DVD-urile sunt in limba engleza cu traducere (subtitrare) in limba romana, discutiile sunt in limba romana si, pot fi si in limba engleza dupa caz.

* Program

Miercuri: 18:45 – 19:00 – Înregistrarea participantilor
Miercuri : 19:00 – 21:00
Joi :               10:00 – 12:30 // 16:30 – 18:00
Vineri :      10:00 – 12:30 // 16:30 – 18:00
Sambata : 10:00 – 17:00

* Cazare

Urmeaza sa fie anuntate ulterior eventuale posibiltati de cazare (pentru participantii din afara orasului sau a locului de desfasurare a evenimentului)

Numar de participanti: Clasa este limitata la 12 persoane

* Cost

  • 700 USD pentru inscrieri cu mai mult de 2 saptamani inainte de eveniment
  • 800 USD pentru inscrieri in ultimile 2 saptamani ce preced evenimentul
  • 1/2 din pret pentru cei ce au absolvit aceasta scoala.
    (pretul nu include cazarea, masa si transportul participantilor)

Politica CCEC privind taxa de renuntare:
*Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou)
*Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore inainte de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou)
*(Certificatul cadou inseamna ca puteti folosi valoarea sa, pentru plati ale altor achizitii de produse Shaumbra Institute)

« Inapoi la Scoli Scoala despre Energiile Sexuale »


Descarcă PDF

Lasă un răspuns