Training pentru a deveni Invatator al Cercului Crimson

 

Poza CCASMentorTeachers DE  CE  SA  DEVI  INVATATOR  ?

Pot fi multe si diferite motive pentru care cineva decide sa participe la unul (sau mai multe) cursuri de pregetire/training pentru Studiile Avansate ale Cercului Crimson. Unii aleg sa faca acest lucru, pentru a-si adanci propria intelegere in ceea ce priveste materialul respectiv, in timp ce altii o fac si din dorinta sau bucuria de a impartasi, cu cei ce vin catre ei, intelepciunea si experienta proprie, pe langa prezentarea si facilitarea materialului. In oricare dintre aceste situatii, cursul de training va adauga o dimensiune diferita  experimentarii personale a materialului.

                      ♠♠♠

CERINTE DE BAZA :

Training Invatatori pentru Scoala Energiilor Sexuale – trebuie sa fi participat anterior la aceasta scoala.

Training Invatatori pentru Scoala de Aspectologie – trebuie sa fi participat anterior la scoala de Aspectologie si sa fi Invatator Certificat al scolii Energiilor Sexuale, avand cel putin o scoala (cu studenti) prezentata deja.

Training Invatatori pentru Scoala Calatoria in Vis – Tranzitia Mortii – trebuie sa fi participat anterior la aceasta scoala si la Scoala Energiilor Sexuale.

Training Invatatori pentru Scoala Calatoria in Vis – Tranzitia Nasterii – trebuie sa fi participat anterior la aceasta scoala si la Scoala Energiilor Sexuale.

Training Invatatori pentru Scoala Calatoria in Vis – Tranzitia Ascensiunii – trebuie sa fi participat anterior la aceasta scoala si la Scoala Energiilor Sexuale.

(in principiu, participarea anterioara la Scoala Energiilor Sexuale este o conditie obligatorie, pentru a fi admisi la orice fel de Training pentru Invatatori, indiferent de Scoala pentru care optati)

IN CE CONSTA PROGRAMUL DE PREGATIRE:

Programul de pregatire pentru Studiile Avansate ale Cercului Crimson consta in doua parti – continut si organizare. In timpul portiunii de continut a trainingului, sunt revazute materialele si channel-urile workshopului de baza si discutate in detaliu. In partea de organizare a cursului de training, sunt oferite informatii pentru modul in care poate fi organizat/prezentat un workshop al Cercului Crimson din toate punctele de vedere, precum si modalitati de marketing si publicitate pentru a va face cunoscuti.

ACCEPTAREA SI CERTIFICAREA

Inainte de a fi admisi pentru a participa la training-ul de a deveni invatatori, trebuie sa completati si sa inaintati un application (un format de cerere), in care trebuie sa raspundeti la o serie de intrebari legate de trecutul vostru (un fel de autobiografie pe scurt), privind experienta voastra (de a preda) si motivatia ce sta la baza dorintei de a deveni invatator (al Cercului Crimson).

In timpul cursului de pregatire, cel/cea care doreste sa devina invatator, este, invitat si incurajat sa conduca respiratii si exercitii proprii scolii in cauza si sa managerieze discutii.

Dupa terminarea cursului de training, in general, toti participantii sunt certificati. In situatii de  exceptie, certificarea poate sa nu fie acordata de comitetul Cercului Crimson, din cauza unor dezechilibre energetice majore, sau alte cauze ce pot interfera cu abilitatea de a conduce in mod profesional un workshop al Cercului Crimson si cu abilitatea de a oferi un spatiu sigur pentru studenti. In cazul in care nu sunteti certificati, Cercul Crimson va va restitui 50% din taxa de inscriere.

Pret: US$     995   pentru cei ce sunt deja Invatatori Certificati ai Cercului Crimson,

             US$ 1200    pentru cei ce nu sunt inca Invatatori Certificati.

Una din echipele de INVATATORI MENTORI pentru ROMANIA, pe care v-o propunem aici este cea formata in prezent din:

Carmen Rivalet 
Tel: + (40) 722 335 214, Email: carmen_rivalet@yahoo.co.uk,  carmen.rivalet@gmail.com, Site: www.respiratiaconstienta.ro

Lucieta Gavril

Tel: + (40) 742 572 274, Email: lucietagavril@yahoo.com, Site: www.lucietagavril.com

Pentru informatii suplimentare si alte detalii legate de programul de pregatire pentru a deveni invatator certificat al Cercului Crimson, rugam contactati Carmen Rivalet, la una din datele de contact de mai sus.

VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM CU DRAG!!!

« Inapoi la Scoli

Lasă un răspuns